UZEĆEMO JUG SRBIJE, SRBI ĆE STRAŠNO PATITI: Kadri Veselji UPUTIO pretnje od kojih se LEDI KRV u venama!
Sišao s uma: Kadri Veselji, Foto: Beta / Armenija Zajmi Besevic

strašno!

UZEĆEMO JUG SRBIJE, SRBI ĆE STRAŠNO PATITI: Kadri Veselji UPUTIO pretnje od kojih se LEDI KRV u venama!

Neizbežno je da Srbija prizna Kosovo!

Objavljeno:

Predsednik Skupštine tzv. Kosova Kadri Veselji dao je intervju albanskim medijima u kojem ponovo izneo uznemirujuće teze o teritorijalnom proširenju i odnosima sa Srbijom.

- Mi ne želimo da uzimamo ničiju teritoriju, niti da dajemo svoju. Ali, svakako smo zaineresovani za život naših zemljaka u Srbiji i spremni smo da preuzmemo Preševo, Medveđu i Bujanovac ako ih Srbi budu maltretirali ili ukoliko budu želeli da žive na Kosovu a ne u SrbijiPritom nemamo nameru da bilo koga povredimo ovim stavovima. Kosovo, ova teritorija koju imamo, ima da se brani zajedno sa našim partnerima i sa sedištem u Ujedinjenim nacijama - rekao je Veselji.

On je je ubeđen da će Srbija priznati Kosovo kao nezavisnu državu i da je to neizbežno:

- Neizbežno je da Srbija prizna Kosovo! Mnogi se pitaju šta to Srbija dobija ako mi ne damo ništa. to je pogrešan stav. Naše je da gledamo šta dobija Kosovo, šta moj narod dobija, zato smo i pristali na dijalog sa Srbijom - objasnio je Veselji, koji još rekao da Tači treba da predvodi pregovore jer je "predsednik najviša instanca u državi", kao i da podržava premijera Haradinaja kad su u pitanju takse, koje po njemu moraju da ostanu na snazi.

BONUS VIDEO:

PLAVUŠA PUCA KROZ PROZORSVI SE SEĆAMO KLIPA "MAMA, MOLIM TE", A OVA PLAVUŠA JE PREŠLA IGRICU: Umesto pištolja KALAŠNJIKOV, umesto Božića - Nova godina... (VIDEO)

(Espreso.co.rs/KosovaPress)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.