LUDILO NA KOSOVU, ALBANCI OPTUŽUJU JEDNI DRUGE: Pregovaraš s VUČIĆEM iza naših LEĐA!
Tera po svom... Hašim Tači, Foto: Reuter/Benoit Tessier

ozbiljan sukob

LUDILO NA KOSOVU, ALBANCI OPTUŽUJU JEDNI DRUGE: Pregovaraš s VUČIĆEM iza naših LEĐA!

Predsednik nas je obavestio da ćemo uskoro dobiti dokumenta. Za sada, imamo jedino njegovo obećanje da ćemo dobiti sve što je vezano za dijalog Kosova i Srbije

Objavljeno: 11:36h

U Prištini je došlo do opšte konfuzije kada je u pitanju početak dijaloga sa Srbijom.

Predstavnici pregovaračkog tima, koje je mahom odabrala vlada Hašima Tačija, žale se da od Tačija još nisu dobili nikakva dokumenta vezana za predstojeći dijalog.

Oni takođe zameraju predsedniku da se već nekoliko puta susreo sa Vučićem, a da ih nije obavestio o čemu je bilo reči na tim sastancima, piše Koha Ditore.

Predsednik pregovaračkog tima Fatmir Ljimaj, kao i Špend Ahmeti iz opozioione Socijal-demokratske partije koja je takođe deo pregovaračkog tima, kažu da još uvek čekaju dokumentaciju od Tačija.

- Predsednik nas je obavestio da ćemo uskoro dobiti dokumenta. Za sada, imamo jedino njegovo obećanje da ćemo dobiti sve što je vezano za dijalog Kosova i Srbije - rekao je Ljimaj.

Iz Tačijevog kabineta nisu otkrili zašto dokumenta još nisu dostavljena pregovaračkom timu.

U Prištini se pitaju da li je ovo još jedan vid Tačijeve borbe sa Haradinajom oko prevlasti, jer želi da se kroz dijalog nametne kao ključni igrač na Kosovu?

BONUS VIDEO:

PLAVUŠA PUCA KROZ PROZORSVI SE SEĆAMO KLIPA "MAMA, MOLIM TE", A OVA PLAVUŠA JE PREŠLA IGRICU: Umesto pištolja KALAŠNJIKOV, umesto Božića - Nova godina... (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Koha.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.