EKSKLUZIVNO, ALEKSANDAR VUČIĆ SAMO ZA ESPRESO.CO.RS: Veliki novogodišnji intervju predsednika Srbije (VIDEO)
Veliki novogodišnji intervju Aleksandra Vučića za Espreso.rs, Foto: Filip Plavčić

ODGOVORI NA SVA PITANJA

EKSKLUZIVNO, ALEKSANDAR VUČIĆ SAMO ZA ESPRESO.CO.RS: Veliki novogodišnji intervju predsednika Srbije (VIDEO)

O protestima opozicije, Kosovu, EU, Rusiji, stanju u srpskom zdravstvu i pravosuđu, Zoranu Đinđiću, Slobodanu Miloševiću, Tomislavu Nikoliću, omiljenim opozicionim političarima, povlačenju iz politike...

Objavljeno: 15:46h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u u jedinom novogodišnjem intervjuu koji je dao nekom srpskom mediju, ekskluzivno za Espreso.co.rs, u razgovoru s glavnim i odgovornim urednikom našeg portala Sašom M. Stajićem, potpuno otvoreno i bez pardona, odgovarao je na mnoga pitanja, prijatna i manje prijatna.

Pitali smo predsednika sve što niko drugi nije smeo, a Vučić je na sva pitanja odgovorio konkretno i bez uvijanja.

Za naš portal otkrio je šta misli o protestima opozicije, a dao je i svoje viđenje stanja u srpskom zdravstvu i lečenju dece u inostranstvu.

Predsednik je u intervjuu koji ćemo objaviti u dva nastavka, u utorak 1. januara i u sredu 2. januara, govorio o situaciji u srpskom pravosuđu, ali i o ratu između škaljarskog i kavačkog klana.

foto: Filip Plavčić

Naravno, intervju nije mogao da prođe bez pitanja o Kosovu i Metohiji, odnosno o odnosu Srbije s Evropskom unijom i s Rusijom.

Predsednik je bez dlake na jeziku govorio i o Zoranu Đinđiću, Slobodanu Miloševiću, Vojislavu Koštunici i Tomislavu Nikoliću, otkrivši pritom i ko su nove snage Srpske napredne stranke, odnosno ko su njegovi omiljeni političari iz opozicije.

Govorio je i o momentu njegovog povlačenja iz politike, kao i o Zvezdi i Partizanu, o svojim omiljenim vinima, knjigama i o Nikoli Pašiću...

Pogledajte najavu za ovaj intervju:

BONUS VIDEO:

Espreso.co.rs je za vas snimio novogodišnju pesmu (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.