HARADINAJ UDARIO KONTRU TAČIJU: Posle Hašimove izjave o UKIDANJU TAKSI, evo koja je poruka RAMUŠA!
Preti kome stigne: Ramuš Haradinaj, Foto: Fonet

ne odustaje

HARADINAJ UDARIO KONTRU TAČIJU: Posle Hašimove izjave o UKIDANJU TAKSI, evo koja je poruka RAMUŠA!

Nakon sastanka sa pregovaračkim timom i ambasadorima Kvinte, on je na svom Fejsbuku napisao da se sve vreme zalagao za jasan i transparentan dijalog sa Srbijom

Objavljeno: 17:15h

Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj pozvao je sve stranke i političke faktore na jedinstvo, kako bi se ispunila želja građana Kosova iz 2008. godine, potvrđena i u Parlamentu, da žive u nezavisnoj državi.

Nakon sastanka sa pregovaračkim timom i ambasadorima Kvinte, on je na svom Fejsbuku napisao da se sve vreme zalagao za jasan i transparentan dijalog sa Srbijom koji će biti u interesu svih građana Kosova. Nije spominjao Tačija, koji je takođe bio na sastanku, niti komentarisao njegove skorašnje izjave o ukidanju taksi i razmeni teritorija, već se hvalio kako je organizovao tim eksperata koji će pobediti Srbiju na pregovorima u Briselu.

- Organizovao sam najbolji tim i eksperte koji će predstavljati Kosovo na pregovorima i obezbediti dokument čija će sva poglavlja legalizovati budući dogovor Kosova i Srbije. Srećan sam što sam danas video da pregovarački tim i ostali državni mehanizmi odlično funkcionišu u cilju postizanja transparentnog dogovora. Kosovu je potrebno jedinstvo svih stranaka i političkih faktora kako bi se politički sprovela volja naroda verifikovana još 17. februara 2008. godine - napisao je Haradinaj.

BONUS VIDEO:

ŠTA JE BOGU ZGREŠIO?! Bizarna scena nasred sahrane! ZABOLELA GA GLAVA OD ISUSA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Koha.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.