MOŠA, RAMUŠE! Haradinaj se UPLAŠIO zato što još nema odluke o VAŽNOM PITANJU!
Ramuš Haradinaj, Foto: AP/Ronald Zak

NIJE SVE KAO ŠTO MISLI

MOŠA, RAMUŠE! Haradinaj se UPLAŠIO zato što još nema odluke o VAŽNOM PITANJU!

Hardinaj tvrdi da predsednik tzv. Kosova nema negativan stav prema tim merama, te dodaje da je takva odluka ionako u nadležnosti vlade

Objavljeno:

Premijer tzv. Kosova, Ramuš Haradinaj, izjavio je danas da se predsednik privremenih kosovskih institucija, Hašim Tači, nijednog trenutka nije protivio odluci o povećanju poreza za dodatnih 100 odsto na robu iz Srbije i BiH.

Tači se, naime, nijednom nije javno oglasio povodom nametanja stopostotnog poreza na srpske i proizvode iz BiH, a Hardinaj tvrdi da predsednik tzv. Kosova nema negativan stav prema tim merama, te dodaje da je takva odluka ionako u nadležnosti vlade.

"Ta odluka je doneta u skladu sa ustavom i uz konsultacije sa vladinim partnerima", rekao je Haradinaj novinarima nakon sednice vlade, prenela je GazetaExpres.

Na pitanje da li se oseća prevarenim zbog odlaganja vizne liberalizacije do, kako je juče najavio evropski komesar Johanes Han, 2020, Haradinaj kaže da to nije dobro, ali se ne oseća prevarenim, te da to pitanje nije skinuto sa dnevnog reda EU, već samo još nema odluke.

BONUS VIDEO: BANE GLADUJE, ŽIVI BEZ STRUJE I VODE, ALI NIKOME NE DA SVOJU BEBANU!

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.