HARADINAJ JE OTVORENO ZAPRETIO TAČIJU ZBOG SRBA! Amerika je uz Albance, SRBIJA I RUSIJA NISU ANĐELI!
Mi smo svetski priznati država i ta činjenica mora da se uvažava, Foto: Beta

NEMA MIRA

HARADINAJ JE OTVORENO ZAPRETIO TAČIJU ZBOG SRBA! Amerika je uz Albance, SRBIJA I RUSIJA NISU ANĐELI!

Štetno je misliti kako su Srbija i Rusija široke ruke jer su dali svoju teritoriju, da su oni kao neki anđeli, a mi negativci

Objavljeno:

Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da dijalog sa Srbijom ne može uključivati nikakvo prekrajanje granica.

- Pogrešno je verovati da će problemi sa Srbijom biti rešeni ako mi damo deo svoje teritorije - rekao je Haradinaj za prištinske medije.

- Moramo ostati dosledni odlukama donesenim 17. februara 2008. kada je Kosovo postalo nezavisno. Zato se dijalog sa Srbijom o normalizaciji odnosa mora voditi uz poštovanje ovog datuma koji je za nas od najveće važnosti. Štetno je misliti kako su Srbija i Rusija široke ruke jer su dali svoju teritoriju, da su oni kao neki anđeli, a mi negativci. Mi smo svetski priznati država i ta činjenica mora da se uvažava - nastavio je Haradinaj svoju dobro poznatu priču, a onda su mu postavili škakljivo pitanje o njegovim nesuglasicama sa Tačijem, a on je dao sve od sebe da izbegne konkretan odgovor, ali nije u tome uspeo:

- Ja zastupam Kosovo i govorim stvari koje su u interesu Kosova. Nemam pravo da govorim u svoje ime i neću to raditi, jer bi bilo protiv interesa Kosova. Ako neko želi da gura svoje stavove, to je njegova stvar, ali moraće onda i da prihvati posledice - rekao je Haradinaj, jasno aludirajući na to da se njegovi stavovi ne poklapaju sa Tačijevim i da između njih tinja ozbiljan sukob.

Iako činjenice govore drugačije, Haradinaj kaže da ne vidi da su Amerikanci promenili stav o Kosovu u poslednje vreme i da misli kako podržavaju nezavisnog Kosova kao i pre deset godina.

BONUS VIDEO:

PALA KRV U SKUPŠTINI, UVEDENA DIKTATURA! Nacionalni sukobi razdiru kraljevinu SHS, kralj Aleksandar vlada čvrstom rukom (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.