SRAMOTA: Albanski komentator dobio otkaz samo jer navija za Srbiju!
Konstandin Grilo, Foto: Printscreen/Youtube

DOKLE VIŠE, OVAKO?

SRAMOTA: Albanski komentator dobio otkaz samo jer navija za Srbiju!

- Razrešen sam od strane glavnog i odgovornog urednika - rekao je Grilo

Objavljeno:

Prethodnih dana u albanskim i kosovskim medijima jedna od glavnih tema je Kostandin Grilo, poznati sportski komentator iz Tirane, zaposlen na albanskoj nacionalnoj televiziji, gde je čak bio i na mestu urednika.

On je gostovao na jednoj televiziji iz južne srpske pokrajine i na pitanje za koje reprezentacije navija naveo je i Srbiju, obrazloživši to činjenicom da među Srbima ima mnogo prijatelja. Zbog toga je DOBIO OTKAZ!

Problemi za Grila pojavili su se ekspresno, a njegov „verbalni delikt“ ne samo da je naišao na osudu kod ostrašćenog dela naroda, već i kod čelnih ljudi nacionalne televizije.

- Dok sam branio u Albaniji upoznao sam se i sprijateljio s tamošnjim najpoznatijim sportskim komentatorom Kostandinom Grilom koji je radio na nacionalnoj televiziji. Kad je gostovao na jednoj kosovskoj televiziji pitali su ga za koju reprezentaciju navija i Kosta je kazao za Srbiju. Zato što ima dosta prijatelja iz naše države, između ostalih i mene. Potom su nastali problemi za mog druga - kaže njegov prijatelj Srbin Željko Kuzmić za MOZZART Sport.

Potom se oglasio i sam Grilo koji je pobrao simpatije srpskih navijača zbog izjave da najviše simpatiše naše Orlove.

- Razrešen sam od strane glavnog i odgovornog urednika, a na moje mesto došao je čovek sa, između ostalog, smešnim naglaskom, bez ozbiljnih kvalifikacija. Boriću se, mislim da će pravda biti zadovoljena i da ću se vratiti na dosadašnji posao - istakao je Grilo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.