DIVLJACI!!! Albanski specijalci ROSU brutalno tukli Srbe RUKAMA I NOGAMA!
Na Trgu kod spomenika caru Lazaru okuplja se veliki broj građana koji su uznemireni, Foto: EPA

HOROR

DIVLJACI!!! Albanski specijalci ROSU brutalno tukli Srbe RUKAMA I NOGAMA!

Gradonačelnik Kosovske Mitrovice izjavio da su jutros u tom gradu uhapšeni kosovski policajac Dragiša Marković i Saša Ćurčić brutalno pretučeni

Objavljeno:

Gradonačelnik Kosovske Mitrovice izjavio da su jutros u tom gradu uhapšeni kosovski policajac Dragiša Marković i Saša Ćurčić brutalno pretučeni.

On je potvrdio da su pripadnici Rosu upali rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsili dve osobe. Rakić je rekao da su pripadnici Rosu upali u stanove Dragiše Markovića i Saše Ćuričića i da su ih brutalno tukli puškama i nogama i da su oni odvedeni u nepoznatom pravcu.

On je pozvao Kfor da dođe u severni deo Kosovske Mitrovice i da objasni narodu to što su juče rekli da sve drže pod kontrolom i da nema pomeranja snaga pripadnika Rosu.

Na Trgu kod spomenika caru Lazaru okuplja se veliki broj građana koji su, kako kaže Rakić, uznemireni zbog jutrošnjih dešavanja. Rakić je pozvao građane na uzdržanost.

Sramna je medijska kampanja pojedinih medija u Srbiji koji su juče napali predsednika Vučića jer je rekao da se snage Rosu spremaju da upadnu u severni deo Kosovske Mitrovice - istakao je Rakić.

Bonus video:

(Esoreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.