TALAS NACIZMA ŠIRI SE KOSOVOM! NOVI ŠOK SNIMAK! Albanski političari pale srpsku hranu, pa POZIRAJU kraj lomače!
Ove slike osvanule su na Fejsbuku, Foto: Printscreen/Facebook

strašno

TALAS NACIZMA ŠIRI SE KOSOVOM! NOVI ŠOK SNIMAK! Albanski političari pale srpsku hranu, pa POZIRAJU kraj lomače!

Skandalozni snimak paljenja postavio je na svom Fejsbuk profilu šef skupštine Alijanse za budućnost Kosova i poslanik u tzv. vladi Kosova Rifat Stojkaj

Objavljeno:

Na poziv Ramuša Haradinaja da građani na KiM bojkotuju srpsku robu, grupa žitelja Dečana, među kojima su bili i albanski političari, zapalila je danas usred bela dana na trotoaru domaće srpske proizvode!

Skandalozni snimak paljenja postavio je na svom Fejsbuk profilu šef skupštine Alijanse za budućnost Kosova i poslanik u tzv. vladi Kosova Rifat Stojkaj napisavši:

- Pozivamo sve žitelje Dečana na bojkot proizvoda koji dolaze iz Srbije. Podržite odluku vlade Ramuša Haradinaja - napisao je on.

Podsetimo, i meštani Kačanika sinoć su napravili lomaču i snimili kako na njoj spaljuju srpske proizvode.

Inače, zbog odluke vlade u Prištini o uvođenju carina od 100 odsto na uvoz robe iz centralne Srbije i BiH već danas su poskupeli mnogi proizvodi i osnovne životne namirnice, među kojima i hleb, čija je cena viša za 30 odsto i iznosi između 40 i 50 centi.

Zbog takse Prištine danas je Kosovo ostalo bez srpske štampe. Kako je Kuriru rečeno u Beokolpu u Beogradu, bili su primorani da vrate štampu sa prelaza Jarinje zbog povećanih taksi od 100 odsto na sve proizvode koji dolaze iz centralne Srbije.

Bonus video:

Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.