ALBANSKOM LUDILU NEMA KRAJA: Nakon što su podigli cene hrane, Limaj otkrio kakvo zlo se sprema na Kosovu!
Limaj o budućim merama prema Srbiji, Foto: Profimedia

kim

ALBANSKOM LUDILU NEMA KRAJA: Nakon što su podigli cene hrane, Limaj otkrio kakvo zlo se sprema na Kosovu!

Limaj je rekao televiziji T7 da tzv. Vlada Kosova razmišlja o uvođenju nove mere protiv Srbije, primenom recipročnosti na tabelicma vozila

Objavljeno:

Potpredsednik samoproglašene Vlade Kosova Fatmir Limaj kaže da pored 100 odsto carinske tarife na srpsku robu, vlasti u Prištini razmatraju primenu mera reciprociteta sa Srbijom i na tablicama vozila, prenosi GazetaExpress.

Limaj je rekao televiziji T7 da tzv. Vlada Kosova razmišlja o uvođenju nove mere protiv Srbije, primenom recipročnosti na tabelicma vozila.

On je rekao da će takva mera biti preduzeta uskoro i zatražio od nadležnih vlasti da se sve pripremi za implementaciju. Prema rečima Limaja, mera reciprociteta znači zamenu redovnih tablica za sva vozila prilikom putovanja na Kosovo.

Kosovo i Srbija 2016. godine postigle su dogovor tokom tehničkog dijaloga u Briselu na korištenju nalepnica za pokrivanje registarske tablice automobila iz Srbije na Kosovo i obrnuto, prenosi kosovski medij.

Podsetimo, odluka je stupila na snagu na dan potpisivanja, odnosno juče.

Na ovakav potez Prištine reagovala je i EU, a predsednik Srbije sazvao je sednicu odbora za nacionalnu bezbednost, ali i preneo ambasadorima velikih sila u Beogradu da ovaj neodgovorni potez ruši prosperitet i mir u regionu.

Bonus video:

Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.