MA, KAKAV ČAK NORIS I RAMBO: BIKOVIĆ i BALERINA s Rusima TAMANE ALBANSKE TERORISTE!
Akcioni heroji 21. veka: Biković i Balerina, a tu je i Vinetu, Foto: Promo

akcioni predatori

MA, KAKAV ČAK NORIS I RAMBO: BIKOVIĆ i BALERINA s Rusima TAMANE ALBANSKE TERORISTE!

U fokusu događaja nalazi se mali odred od 200 ruskih vojnika koji su ubačeni u specijalnu operaciju na Kosovu, s ciljem da pre NATO snaga preuzmu logistički bitan aerodrom

Objavljeno:

U ruske bioskope 14. februara naredne godine stiže dugoočekivani film "Balkanska međa" (Балканский рубеж) reditelja Andreja Vologina, u kojem jednu od glavnih uloga igra, naravno, Miloš Biković.

Film prati događaje vezane za tajnu operaciju preuzimanja aerodroma Slatina na Kosovu tokom NATO bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine. Ovi dođađaji su, kao navode ruski mediji, postali najopasniji za pogoršanje odnosa Rusije i Zapada još od Karipske krize.

U fokusu događaja nalazi se mali odred od 200 ruskih vojnika koji su ubačeni u specijalnu operaciju na Kosovu, s ciljem da pre NATO snaga preuzmu logistički bitan aerodrom. Suočavajući se sa albanskim razbojnicima i vojnicima NATO, navodi se u odicijelnom opisu radnje filma, hrabri vojnici pokušavaju da zadrže strateški bitnu tačku i spasu srpske zarobljenike kojima preti tragična sudbina...

Kubura glumi vođu OVK razbojnika
Kubura glumi vođu OVK razbojnikafoto: Promo

Iz trejlera, koji je postao nedavno dostupan na jutjubu, može se videti da Biković glumi srpskog policajca, ali i da je reč o vrlo kvalitetnom akcionom ratnom spektaklu s mnogo pucnjave, eksplozija i pobijenih kriminalaca sa oznakama OVK.

Pored Bikovića i ruskih glumaca, u filmu još igraju i Bojana Novaković, poznata australijska glumica srpskog porekla, Aleksandar Radojičić Balerina i Aleksandar Srećković Kubura (koji glumi vođu OVK odreda), ali i Gojko Mitić, Srbin koji je napravio sjajnu karijeru kao glumac u Istočnoj Nemačkoj tokom sedamdesetih i ostao upamćen kao Vinetu u ekranizaciji romana čuvenog Karla Maja.

Zanimljivo je da je producent ovog ostvarenja čuveni američki studio "Tventi senčuri foks".

BONUS VIDEO:

GLOSSY LIČNO Aleksandra Mladenović: Biram starije muškarce, jer se mlađi nisu pokazali!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.