UHAPŠEN ZAMENIK MINISTRA U PRIVREMENOJ VLADI KOSOVA: Optužen za uzimanje MITA i proneveru novca!
Cena se sumnjiči da je primio mito za izdavanje dozvole za gradnju objekta biznismenu Šehu, Foto: Filip Plavčić

haradinajev kabinet pun ovakvih

UHAPŠEN ZAMENIK MINISTRA U PRIVREMENOJ VLADI KOSOVA: Optužen za uzimanje MITA i proneveru novca!

Na spisku osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja, uglavnom uzimanje mita i proneveru novca, nalazi se šest osoba

Objavljeno: 20:36h

Osnovni sud u Prištini odredio je jednomesečni pritvor zameniku ministra za regionalni razvoj u privremenoj Vladi Kosova Musi Ceni, osumnjičenom za zloupotrebu službenog položaja, saopšteno je iz Suda.

Sud je izrekao jednomesečni pritvor i Hazretu Šehu, vlasniku privatne kompanije, te Nusretu Šalji, službeniku opštine Orahovac, koji su saučesnici u izvršenju krivičnog dela zloupotreba službenog položaja.

Cena se sumnjiči da je primio mito za izdavanje dozvole za gradnju objekta biznismenu Šehu, a Šalja da je primio mito za obradu dokumentacije u opštini Orahovac, kojoj pripada sporno zemljište.

Njih trojica uhapšeni su juče ujutro nakoš što su ih duže vreme pratili pripadnici Kosovske policijske službe zaduženi za suzbijanje organizovanog kriminala.

Prema informacijama iz privremene Vlade Kosova, na spisku osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja, uglavnom uzimanje mita i proneveru novca, nalazi se šest osoba koje obavljaju funkcije zamenika ili savetnika ministara u kabinetu premijera Ramuša Haradinaja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.