FATMIR LJIMAJ OPET PROVOCIRA: KOSOVO će imati VOJSKU do kraja SLEDEĆEG MESECA!
Fatmir Ljimaj, Foto: Printscreen/Youtube/B92

DOKLE?

FATMIR LJIMAJ OPET PROVOCIRA: KOSOVO će imati VOJSKU do kraja SLEDEĆEG MESECA!

Kosovo će imati vojsku do kraja sledećeg meseca, u skladu s parlamentarnim procedurama - rekao je Ljimaj na stranačkom sastanku u Prizrenu

Objavljeno:

Predsednik "Inicijative - Socijaldemokratije" i potpredsednik vlade lažne države Kosovo Fatmir Ljimaj najavio je da će ove godine zakonski biti ustrojena kosovska vojska, precizirajući da bi to moglo da bude krajem novembra.

- U našim rukama je da donesemo zakone o Kosovskim bezbednosnim snagama (KBS). Kosovo će imati vojsku do kraja sledećeg meseca, u skladu s parlamentarnim procedurama - rekao je Ljimaj na stranačkom sastanku u Prizrenu.

Navodi se da je Ljimaj ponovio tvrdnju da se o "teritoriji i nezavisnosti Kosova" ne može pregovarati i da "Kosovo nikada neće prihvatiti rešenje poput Republike Srpske".

- Postoje tri stvari koje očekujemo - liberalizaciju viza, formiranje vojske i članstvo u Interpolu - rekao je jedan od komandanata zločinačke Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), koga je vlada u Prištini ovlastila da bude njen glavni predstavnik u dijalogu sa Beogradom.

Navodi se da bi nacrti zakona o transformaciji KBS mogli da budu podržani u parlamentu krajem novembra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.