NOVA AKCIJA NA KOSOVU: Uhapšena GRUPA koju je predvodio PRIPADNIK KOSOVSKE POLICIJSKE SLUŽBE!
Kosovska policija uhapsila je danas pet osoba zbog trgovine drogom, Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

HAPŠENJE

NOVA AKCIJA NA KOSOVU: Uhapšena GRUPA koju je predvodio PRIPADNIK KOSOVSKE POLICIJSKE SLUŽBE!

Iz policije navode da su ove osobe od 16. maja do 7. oktobra u Uroševcu i drugim gradovima na Kosovu i Metohiji prevozili i prodavali drogu

Objavljeno:

Kosovska policija uhapsila je danas pet osoba zbog trgovine drogom i njima je određen jednomesečni pritvor, saopšteno je iz Kosovske policijske službe (KPS).

Iz policije navode da su ove osobe od 16. maja do 7. oktobra u Uroševcu i drugim gradovima na Kosovu i Metohiji prevozili i prodavali drogu.

Akcija je rezultat višemesečnog praćenja kriminalne grupe koju je predvodio pripadnik KPS-a čiji su inicijali B. J. i kod kog su 7. oktobra pronađena 552 grama kokaina.

Nakon hapšenja B. J. na prelazu Vrminica, izvršen je pretres kuća na nekoliko lokacija u Uroševcu u kojima je pronađeno 108,08 grama kokaina spakovanog u vrećice i pripremljenog za prodaju.

Kod uhapšenih je pronađeno i 3.100 evra, više ličnih karata i druga dokumentacija koja će poslužiti za podizanje optužnice.

U saopštenju se dodaje da su kod uhapšenog B. B. pronađeni automatska puška sa više okvira municije, pištolj kalibra 6,35 milimetara sa više okvira municije, te lovačka puška sa više metaka.

Njemu je optužnica proširena i na krivično delo nedozvoljeno posedovanje oružja i municije.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.