VOJSKA SRBIJE JE U PUNOJ PRIPRAVNOSTI: Evo kako HRVATI komentarišu SKANDAL NA KOSOVU!
Foto: EPA

reakcija na napad!

VOJSKA SRBIJE JE U PUNOJ PRIPRAVNOSTI: Evo kako HRVATI komentarišu SKANDAL NA KOSOVU!

Vodeći zapadni mediji, zasad, se ne bave ovom temom

Objavljeno:

Vodeći ruski mediji kao glavnu vest na svojim sajtovima objavili su današnji događaj s jezera Gazivode, dok se zapadni mediji, zasad, ne bave dešavanjima na KiM.

Ruska televizija "Raša tudej" kao najvažniju vest dana na svom portalu prenosi da je "srpska vojska u stanju najviše borbene gotovosti zbog incidenta u koji su umešane specijalne snage Kosova".

I ruska novinska agencija Tass je kao glavnu vest prenela navode srpskih medija o upadu kosovskih specijalaca u objekat Centra za sport i kulturu i Crvenog krsta na jezeru Gazivode i držanju srpske vojske u stanje najviše borbene gotovosti.

I internacionalno izdanje "Sputnjika" bavi se ovom temom, kao jednom od najbitnijih dana, navodeći da je oko 60 pripadnika specijalaca kosovske policije upalo i preuzelo jezero Gazivode i da je zbog toga Vojska Srbije u stanju najviše borbene gotovosti".

Pojedini regionalni mediji takođe se bave ovom temom.

Zagrebački "Indeks" piše da su "specijalci zauzeli hidrocentralu na Kosovu, vojska Srbije u punoj pripravnosti", a Večernji.hr da je "Vojska Srbije u punoj pripravnosti nakon što su kosovski specijalci zauzeli Gazivode".

Jutarnji je dao naslov: "KOSOVSKI SPECIJALCI ZAUZELI HIDROCENTRALU NA SJEVERU KOJU SU KONTROLIRALI SRBI Vlasti u Beogradu: 'Digli smo vojsku u stanje pune borbene spremnosti'"

U tekstovima u hrvatskim medijima se kaže da Albanci zahtevaju da im se Gazivode predaju u zamenu za ostvarenje obećanja iz sporazuma o formiranju ZSO.

Vodeći zapadni mediji, zasad, se ne bave ovom temom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.