IMAMO PODRŠKU SAVEZNIKA KOSOVA: Nakon upada ROSU na Gazivode, oglasio se i Haradinaj! ONO ŠTO JE REKAO JE SRAMOTA
Foto: Fonet

sramota!

IMAMO PODRŠKU SAVEZNIKA KOSOVA: Nakon upada ROSU na Gazivode, oglasio se i Haradinaj! ONO ŠTO JE REKAO JE SRAMOTA

On je na svom Fejsbuk profilu pozdravio i to što je veliki broj građana izrazio brigu "o pitanjima od vitalnog značaja za budućnost Kosova"

Objavljeno:

Ramuš Haradinaj, samoproglašeni premijer lažne države Kosovo oglasio se na svom Fejsbukk nalogu povodom današnjeg protesta pokreta Samoopredeljenje, na kojem su učestvovale stotine građana s celog Kosova.

Kako su preneli prištinski mediji, hiljade građana u organizaciji opozicionog Samoopredeljenja protestovalo je danas u Prištini protiv Hašima Tačija i njegove politike "korekcije granice sa Srbijom".

On je na svom Fejsbuk profilu pozdravio i to što je veliki broj građana izrazio brigu "o pitanjima od vitalnog značaja za budućnost Kosova".

- Zahvaljujem se protestantima za građansku kulturu koja je prikazana tokom današnjeg protesta. Pozdravljam izražavanje zabrinutosti toliko respektabilnog broja građana Kosova o pitanjima koja su od vitalnog značaja za budućnost zemlje. U to vreme u Americi, preneo sam poruku naroda Kosova da su granice Kosova od 17. februara 2008. godine i da budućnost Kosova neće biti izgrađena kršenjem njene suverenosti sa teritorijalnim kompromisima. Država Kosovo je na pravom putu ka završetku svojih ustavnih kapaciteta, naročito u transformaciji KSB-a u vojsku, a za to imamo podršku strateških saveznika Kosova - napisao je Haradinaj.

On je takođe rekao da su "granice Kosova od 17. februara 2008. godine".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.