SKANDAL NA NASTUPU ALBANSKE PEVAČICE: Dua Lipa se RASPLAKALA! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

RASPLAKALA SE

SKANDAL NA NASTUPU ALBANSKE PEVAČICE: Dua Lipa se RASPLAKALA! (VIDEO)

Vidno uzrujana, i sama se obratila publici pokušavajući da zaustavi suze

Objavljeno:

Dua Lipa u sredu je po prvi nastupila u Šangaju pred prepunom dvoranom fanova, no vernim obožavaocima ovaj nastup će ostati u gorkom sećanju.

Naime, za vreme koncerta nekoliko fanova je ustalo, te počelo da igra i maše zastavom duginih boja, simbolom gej zajednice, na šta ih je policija nasilno izbacila napolje.

Snimak koji se proširio društvenim mrežama prikazuje službenike kako izvlače obožavatelje iz sedišta dok je pevačica pokušavala da nastavi s nastupom. Vidno uzrujana Dua Lipa i sama se obratila publici pokušavajući da zaustavi suze.

- Želim da stvorim sigurno okruženje za sve nas u kome ćemo se zabaviti - poručila je s knedlom u grlu mlada pevačica kosovskog porekla, a dan posle nastupa obratila se fanovim i putem društvenih mreža.

- Sinoćnji nastup održala sam za svoje fanove. Stajala sam uz njih, pevala s njima i plesala s njima. Stajaću uz vas za sve vaše ljubavi i uverenja i ponosna sam i zahvalna što ste se osećali toliko sigurno na mom koncertu da ste pokazali svoj ponos. Za to što ste uradili potrebno je puno hrabrosti. Zgrožena sam onime što se dogodilo i šaljem ljubav svim obožavaocima koji su bili uključeni u incident. Nadam se da ću se vratiti jednog dana kad bude drugačija situacija i videti dvoranu punu duginih boja - poručila je Dua Lipa na Instagramu uz fotografije s koncerta i pokupila simpatije i pohvale brojnih pratilaca.

Bonus video

LUNA LJUBOMORIŠE VLADIMIRU TOMOVIĆU!

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.