GRAČANICA JE U SRCU SRBIJE, MI ĆEMO VAM POMOĆI: Posle rakije i filma, Vučić se OBRATIO na Biznis forumu u Leposaviću! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

poseta se nastavlja

GRAČANICA JE U SRCU SRBIJE, MI ĆEMO VAM POMOĆI: Posle rakije i filma, Vučić se OBRATIO na Biznis forumu u Leposaviću! (FOTO) (VIDEO)

Ipak najvise pažnje izazvala je rakija sa ugraviranim prezimenom predsednika Srbije

Objavljeno: 19:47h

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić se nakon posete Poljoprivrednoj školi u Lešku uputio ka Leposaviću gde učestvuje na Biznis forumu koji je organizovala Kancelarija za KiM.

Predsednik Vučić je najpre obilazio štandove na Biznis forumu u Leposaviću, a zatim je pušten promo film "Investicioni potencijali Kosova i Metohije".

Nakon toga se obratio predsednik iznevši poruku za zainteresovane investitore na Kosovu i Metohiji:

Imam dve osnovne poruke, jedna je da molim investitore da obrate pažnju na velika bogatstva Kosova i Metohije, a druga stvar je pitanje pravne sigurnosti vašeg ulaganja i za to ćemo pokušati da nađemo rešenje i pružimo podršku onima koji daju garancije investitorima.

Zatim se obratio građanima Kosova i Metohije, poručivši da će država ulagati u mnoge fabrike u Leposaviću.

Što se tiče plata i penzija pretekli smo sve sem Crne Gore. Ono što je važno je da smo pretekli BiH i Bugarsku. Danas imamo novca za ono što nismo imali pre dve ili tri godine. Zato smo u stanju da podstaknemo sve vas, najbolje privrednike u Srbiji, da ulažete.

Gračanica je u srcu Srbije. Hoćemo da se i tu pokaže srpska snaga u ekonomiji. Šta god da je potrebno da se pomogne oko bolnica i domova zdravlja samo nam recite i mi ćemo pomoći.

Forum je organizovan u sportskoj hali u Leposaviću, na kojem učestvuju firme iz strukovnih udruženja privrednika iz centralne Srbije, kao i neke od najvećih domaćih kompanija.

Osim predsednika Vučića, forumu prisustvuju ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, zamenik predsednika kosovske vlade Dalibor Jevtić i kosovski ministar za poljoprivredu Nenad Rikalo.

Mali privrednici,zantalije i biznismeni sa Kosova i Metohije okupili su se na biznis forumu u Leposaviću kako bi kolegama iz Beograda predstavili svoje proizvode ali i planove.

Ipak najvise pažnje izazvala je rakija sa ugraviranim prezimenom predsednika Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.