SUDAR TITANA! ČANAK: Šešelj bi opet da seli i unesrećuje građane!
Foto: Fonet, Beta

OBRAČUN

SUDAR TITANA! ČANAK: Šešelj bi opet da seli i unesrećuje građane!

Šešelj je predložio da Albanci iz Preševa budu preseljeni u Štrpce, a da Srbi iz Štrpca budu preseljni u Preševo

Objavljeno:

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje najnovije izjave osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja o Kosovu. Šešelj je u svom starom maniru izneo ideju o razmeni stanovništva između krajeva Srbija i Kosova.

Šešelj je predložio da Albanci iz Preševa budu preseljeni u Štrpce, a da Srbi iz Štrpca budu preseljni u Preševo. Politički stavovi Vojislava Šešelja proizvodili su ratove i stradanja. Devedesetih godina je Šešelj pozivao na "čišćenje" teritorija i pozivao na razmenu stanovništva.

Njegova ideja "krvi i tla" dovela je to tragedije sremskih Hrvata i slavonskih Srba. Hiljade porodica moralo je da napusti svoje domove.

Politika Vojislava Šešelja tragedija je za srpski, ali i druge narode. LSV ponavlja da je sramotno što osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj i dalje sedi u klupama Narodne Skupštine Republike Srbije.

Njegovo političko delovanje je katastrafalno za Srbiju i njene građane i potrebno je jasno osuditi njegove ideje. Vojislav Šešelj je Srbiji donosio samo zlo, nikada dobro!

Bonus video:

Espreso intervju, Marija Obradović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.