ŠEŠELJ OPET POZIVA NA RAT I PRAVI CIRKUS: Da se sjurimo s vojskom i policijom i oteramo sve Šiptare
Foto: Filip Plavčić

provokacija

ŠEŠELJ OPET POZIVA NA RAT I PRAVI CIRKUS: Da se sjurimo s vojskom i policijom i oteramo sve Šiptare

Lider SRS Vojslav Šešelj zabeležio je danas novi ispad, kada je putem društvenih mreža, po svom starom lošem običaju, zazveckao oružjem i izneo svoj "predlog" za rešavanje pitanja Kosova i Metohije

Objavljeno: 12:51h

- Da bismo oslobodili Kosovo i Metohiju, moramo jakim vojnim i policijskim snagama da oteramo sve Šiptare koji ne priznaju srpsku državu. To ne možemo kad je NATO tamo - naveo je Šešelj i dodao:

- Dok čekamo da NATO ode i tamo se sjurimo, treba pod čvrstom srpskom kontrolom da zadržimo bar deo Kosova.

Priču je dalje proširio i na sever Albanije koji je, kako je naveo, "naša postojbina" na kojoj je sve "srpsko, i zemlja i kamen".

Šešelju je izgleda samo to i ostalo, da na društvenim mrežama napada umrle, kako je uradio juče iznevši niz uvreda na račun Kofija Anana, preminulog nekadašnjeg generalnog sekretara UN ili da iznosi niz provokativnih i besmislenih predloga, zvecka oružjem i preti u prazno.

Sve što on radi zapravo je običan cirkus, kao što je to bio slučaj i sa, na primer, kupovinom kuće u Hrtkovcima, selu u Vojvodini u kome je, po presudi Haškog suda, počinio zločine protiv čovečnosti.

Ništa manji cirkus nastao je i nakon monstruoznog tvita njegove stranačke koleginice Vjerice Radete koja je, poput svog šefa, za metu izabrana preminulu osobu. Ona je tada povodom smrti predsednice Udruženja "Majke Srebrenice" Hatidže Mehmedović, kojoj su i sinovi i muž ubijeni u Srebrenici, napisala: "Ko će je sahraniti, muž ili sinovi".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.