PIJE VINO S MESIĆEM, DRŽI ZASTAVE ALBANIJE I KOSOVA U KANCELARIJI, HARADINAJA ZOVE PREMIJER, A ŽIVI U SRBIJI! Predsednik opštine Preševo želi da otme deo države i da ga Albancima! (FOTO)
Foto: Fejsbuk

OPASNE NAMERE

PIJE VINO S MESIĆEM, DRŽI ZASTAVE ALBANIJE I KOSOVA U KANCELARIJI, HARADINAJA ZOVE PREMIJER, A ŽIVI U SRBIJI! Predsednik opštine Preševo želi da otme deo države i da ga Albancima! (FOTO)

Šćiprim Arifi je čovek koji otvoreno preti Srbiji otcepljenjem Preševske doline

Objavljeno:

Šćiprim Arifi, lider Alternative za promene (AP) i predsednik opštine Preševo, poručuje da nijedno selo iz Preševske doline neće ostati u Srbiji, već će biti deo nezavisnog Kosova. On je odavno poznat po svojim ekstremnim stavovima i separatističkim izjavama.

Arifi često voli da istakne svoju nacionalnu pripadnost, pa se stalno slika pored zastave Albanije.

Takođe upada u oči i to da predsednik opštine Preševo u svojoj kancelariji, dok razgovara s gostima, drži zastave nezavisnog Kosova i Albanije, a nema nigde zastave Srbije.

Drugar sa Tačijem
Drugar sa Tačijem foto: Fejsbuk

Poznato je da se Ramušu Haradinaju obraća s "premijeru" i čest je gost kod njega u kući, kao i kod Hašima Tačija.

Zastave Kosova i Albanije na stolu
Zastave Kosova i Albanije na stolu foto: Fejsbuk

Tu su i fotografije na kojima se druži s nekadašnjim predsednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem, i to iz restorana u kome piju vino.

Na vinu s Mesićem
Na vinu s Mesićem foto: Fejsbuk

- Nećemo pristati ni da polovina Medveđe, Bujanovca i Preševa ostane u Srbiji, a da se druga polovina pridruži Kosovu. Ni pod kojim okolnostima nijedno selo ne sme da bude otcepljeno od celine "Preševske doline" - poručuje ovih dana Arifi.

Pije se i sa Haradinajem
Pije se i sa Haradinajem foto: Fejsbuk

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.