ESPRESO NA HEPIJU: Igor Ćuzović o aktuelnim dešavanjima u jutarnjem programu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ TV Happy

GOSTOVANJE

ESPRESO NA HEPIJU: Igor Ćuzović o aktuelnim dešavanjima u jutarnjem programu! (VIDEO)

Pored aktuelnih tema, Igor je pričao i o temama koje se tiču "običnih ljudi", ali i o muzici...

Objavljeno:

Igor Ćuzović, zamenik glavnog urednika portala Espreso.co.rs gostovao je u Jutarnjem programu na Hepiju. On je pričao o aktuelnim temama, Kosovu, kao i o priči naše novinarke iz Prizrena koja se tiče upravo porodice sa Kosova.

Pogledajte gostovanje:

Napomenuo je da država osim "visoke politike" mora da se bavi i drugim temama, a najviše da brine o "našim ljudima" dole.

Mi smo bili u enklavi "Novake" kod Prizrena. Naša novinarka, Suzana Milosavljević je posetila porodicu Gligorijević gde je upoznala jednu divnu i hrabru ženu Milicu koja je od 2011. godine u braku sa čovekom srpske nacionalnosti, objašnjava on.

Kako je dodao, ona je po nacionalnosti Crnogorka, a par ima dvoje dece.

- Sada bi želeli da prošire porodicu i ostanu tamo. Selo je inače brojalo oko 500 ljudi, sad ih ponekad ima i desetak, a najaveći problem je što ona i dalje nema naše državljanstvo, rekao je Ćuzović i dodao:

Portal Espreso je uputio apel Vladi Srbije da joj se da državljanstvo, napomenuo je Igor.

Članak o kojem je govorio možete pročitati OVDE i tako se bolje upoznati sa celom temom.

On se takođe osvrnuo na priču o deci iz sela Šušara kojima je potrebna pomoć, i koji iza sebe imaju teško detinjstvo. Naime, pored toga što su živeli na napuštenom brodu, imaju i porodične probleme, ali su uspeli da sačuvaju vedar duh.

Igor se osvrnuo i na "slučaj Bajaga" o kome Hrvatska bruji, ali i na samu muziku koja se sluša na našim prostorima. Pričao je upravo o muzici koju je slušala starija generacija, a koju današnji klinci ne razumeju i koja ih čak i "davi".

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.