REPREZENTACIJA TZV. KOSOVA STIGLA U SARAJEVO! Iako su trebali da odigraju svoj prvi meč juče u 19h, Kosovari su tek jutros stigli na EP!
Foto: Nebojša Mandić

Kakva država takva reprezentacija

REPREZENTACIJA TZV. KOSOVA STIGLA U SARAJEVO! Iako su trebali da odigraju svoj prvi meč juče u 19h, Kosovari su tek jutros stigli na EP!

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) zapretila je sankcijama Košarkaškom savezu BiH, a mladi košarkaši stigli su u Sarajevo tri dana nakon starta šampionata

Objavljeno: 15:19h

Mladi košarkaši samoproglašene republike Kosovo stigli su na Evropsko prvenstvo u Sarajevo nakon što im je Ministarstvo inostranih poslova BiH odobrilo vize za boravaku BiH, preneo je "N1".

- Odmah večeras od 21 čas će odigrati prvu utakmicu. U nedelju je na Evropskom prvenstvu slobodan dan, pa će odigrati još jednu od dve zaostale utakmice - izjavio je Sejo Bukva, potredsednik Košarkaškog saveza BiH sarajevskim medijima.

Mladi košarkaši tzv. Kosova su u Grupi D zajedno sa selekcijama Bosne i Hercegovine, Češke, Ukrajine, Belorusije i Švajcarske, ali nisu mogli da uđu u BiH, jer je Ministarstvo inostranih poslova, koje predvodi Igor Crnadak, odbilo da izda vize igračima.

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) zapretila je sankcijama Košarkaškom savezu BiH, a mladi košarkaši stigli su u Sarajevo tri dana nakon starta šampionata.

BONUS VIDEO:Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.