DA LI JE OVO LICE ZALJUBLJENE ŽENE? Albanski mediji spekulišu da je Mogerini DO UŠIJU ZALJUBLJENA u Tačija! Kad vidite ovu njihovu INTIMNU sliku, ZAMISLIĆETE SE! (FOTO)
Foto: Fonet

SVE VARNIČI

DA LI JE OVO LICE ZALJUBLJENE ŽENE? Albanski mediji spekulišu da je Mogerini DO UŠIJU ZALJUBLJENA u Tačija! Kad vidite ovu njihovu INTIMNU sliku, ZAMISLIĆETE SE! (FOTO)

Iako su Mogerini i Tači u skladnim brakovima, i imaju decu, albanski mediji su pisali kako njih dvoje jednostavno ne mogu da prikriju simpatije

Objavljeno:

Šefica spoljne politike EU Federika Mogerini se više puta sastajala sa predsednikom takozvane države Kosovo, Hašimom Tačijem.

Sastanak u okviru dijaloga kome posreduje EU
Sastanak u okviru dijaloga kome posreduje EU foto: Fonet

Naime, ona je imala više sastanaka sa predsednicima Srbije i Kosova Aleksandrom Vučićem i Hašimom Tačijem u okviru dijaloga kome posreduje EU, a tiče se Kosova. Imali su više susreta, a kako neki albanski mediji pišu, između Mogerini i Tačija, često "sevaju varnice", barem sudeći po fotografijama.

Uostalom, procenite sami.

Inače, Mogerini važi za moćnu ženu koja je zbog svog iskustva, veza, ali i obrazovanja došla u sam vrh međunarodne politike. Iako svoj privatan život krije od medija, zna se da je udata za Matea Rebesanija, savetnika nekadašnjeg rimskog gradonačelnika Valtera Veltronija, kao i da ima dve ćerke, Katerin i Marte koje imaju sedam i dvanaest godina.

Važan susret, Tači
Važan susret, Tači foto: Beta

Ona je po obrazovanju diplomirani politikolog, a bila je i stipendista Maršalovog fonda. Rođena je u Rimu, a politički protivnici joj zameraju da je "ruski čovek". Naime, više puta joj je "prebačena" previše popustljiva politika prema Moskvi, a posebno su joj stavljali na teret izjavu da će gasovod Južni tok biti izgrađen.

Ipak, pošto je vedrog duha, i kako neki albanski mediji prenose, "zaljubljive prirode", ona je uz osmeh i šarm odgovarala da se radi o jednoj velikoj "manipulaciji" protiv Italije. Ona se još u ranoj mladosti, kao 15-godišnjakinja, priključila Federaciji mladih komunista Italije, a sa 23 godine, nakon raspada Komunističke partije Italije i transformacije u socijaldemokratsku stranku, postala je članica Mladih levičara.

Sa druge strane, predsednik Kosova, Hašim Tači oženjen je Ljumnijom Tači, koja se inače retko pojavljuje u javnosti.

Ljumnija Tači sa suprugom
Ljumnija Tači sa suprugom foto: Reuter

Ljumnija Tači, lepa Albanka iz Prizrena, žena predsednika Kosova nedavno je izašla iz senke, i počela da se pojavljuje u javnosti.

Tačija su mediji povezivali i sa kosovskom ambasadorkom u Sjedinjenim Američkim Državama Vlorom Čitaku, i spekulisali da su njih dvoje u strasnoj ljubavnoj vezi. Međutim, sve češće pojavljivanje Tačija sa suprugom u javnosti može biti dokaz da je ovaj par ipak u skladnom braku.

Inače, bračni par Tači ima sina.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.