TEČI, TEČI, DIJALOŽE! Predsednik Srpske liste na RTS ispalio GAF i izblamirao se za sva vremena! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/RTS Sajt - Zvanični kanal

transfer blama

TEČI, TEČI, DIJALOŽE! Predsednik Srpske liste na RTS ispalio GAF i izblamirao se za sva vremena! (VIDEO)

Ne bi bilo loše da se Rakić pre gostovanja na nacionalnoj televiziji konsultuje s gramatikom za šesti razred osnovne škole i nauči glasovne promene

Objavljeno: 11:43h

Predsednik Srpske liste Goran Rakić rekao je za RTS da su predstavnici Srba sa KiM danas razgovarali sa predsednikom Vučićem o političko-bezbednosnoj situaciji i da ih raduje to što će se do rešenja za KiM doći kompromisom uz konsultacije sa srpskim narodom.

Rakić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, naveo da se do kompromisnog rešenja može doći samo uz konsultacije sa državom. Dodao je da su predstavnici Srba preneli poruku Vučiću da ima njihovu podršk, i govorio o uzavrelim stastima na području Kosova i Metohije.

On je u jutarnjem programu govorio o nedavnim problemima, ali i dijalogu koji teče.

Imali smo situaciju otmice Marka Đurića, a Briselskim sporazumom je dogovora da nikakvih upada niti priliva na sever može imati kosovske bezbedonosne snage specijalne jedinice ROSU. Oni su to uradili, međunarodna zajednica ćutala i svedoci ste do čega je to dovelo - rekao je Rakić, a potom izvalio gaf veka:

- Predsednik Vučić nas je upoznao kako su tekli dijalozi, i kako i dalje teču, i mi zbog toga osećamo zabrinutost.

Ne bi bilo loše da se Rakić pre gostovanja na nacionalnoj televiziji konsultuje sa gramatikom za šesti razred osnovne škole i nauči glasovne promene, u ovom slučaju palatalizaciju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.