LONČAR: Vučić će insistirati na rešavanju slučaja Žute kuće!
Foto: Fonet

priča OD KOJE SE DIŽE KOSA NA GLAVI

LONČAR: Vučić će insistirati na rešavanju slučaja Žute kuće!

Lončar je kazao da je prema njegovim sazanjima i dalje ceo postupak u predistražnoj fazi

Objavljeno:

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić insistirati da se reši slučaj trgovine organima koji se navodi u izveštajima bivšeg posebnog izvestioca Saveta Evrope Dika Martija poznat kao "žuta kuća".

"Ni u jednom mometnu nećmo odustati od toga, koliko je to moguće da imamo uticaja na ljude koji će da vode sutra taj postupak", kazao je Lončar u Skupštini Srbije odgovarajući na izlaganje šefice poslaničke grupe Pokret za spas Srbije Sande Rašković Ivić.

Lončar je kazao da je prema njegovim sazanjima i dalje ceo postupak u predistražnoj fazi.

"Siguran sam da to ne može da se sarkije i da će to izaći na svetlost dana šta je i kako je radjeno", rekao je Lončar.

Sanda Rašković Ivić je govoreći o predloženim zakonima o presadjivanju organa i ljudskim ćelijama i tkivima, upitala da li će Vučić sutra zatražiti objašnjenje od Tačija i o slučaju "žuta kuća".

"Kao što je Frojd rekao - ništa nije slučajno, pa će se eto sutra predsednik Aleksandar Vučić sastati sa Hašimom Tačijem, koji je po nalazima Dika Martija imao veze sa transpalntacijom srpskih organa u 'žutoj kući'. Zanima me da li će Vučić pomenuti ono što se dešavalo u 'Žutoj kući' predsedniku Kosova", upitala je Sanda Raković Ivić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.