UPALI SU U KUĆU S MASKAMA, SIN NAM JE POVRAĆAO OD STRAHA: Ispovest supruge UHAPŠENOG SRBINA na KOSOVU!
Foto: Reuters

OČAJNA

UPALI SU U KUĆU S MASKAMA, SIN NAM JE POVRAĆAO OD STRAHA: Ispovest supruge UHAPŠENOG SRBINA na KOSOVU!

Jedini razlog za ovo što nam rade je da nas zastraše, što se stalno dešava - priča Suzana Denić

Objavljeno: 14:32h

Kosovska policija uhapsila je danas petoro Srba na Kosovu. Suzana Denić, supruga uhapšenog Jovana Denića, direktora filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, kaže da su specijalci maskirani i naoružani upali u njihovu kuću oko 5 sati ujutru!

- Prevrnuli su sve po kući. Pitali smo ih šta traže, a oni su nam odgovorili da hoće da vide ima li nešto nezakonito. Deca i ja smo seli u drugu sobu, a pored nas je stajao specijalac sa puškom. Mlađi sin koji ima šest godina je do sada povraćao dva puta od straha - priča Suzana za "Novosti".

Ona kaže da su iz porodične kuće u selu Gornje Kusce kod Gnjilana odneli i kućište od računara i da su rekli da će o razlozima hapšenja razgovarati sa njenim suprugom u stanici.

- Dva sata, dok su bili u kući, plašili smo se šta će biti. Sada čekam da mi se advokat javi šta je bilo na saslušanju. Moj suprug nema nikakve veza sa politikom, radi svoj posao pošteno. Jedini razlog za ovo što nam rade je da nas zastraše, što se stalno dešava - priča Suzana Denić.

Podsetimo, pripadnici specijalnih snaga tzv. kosovske policije uhapsili su danas petoricu Srba na području Gnjilana.

Tim povodom, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić održao je vanrednu konferenciju za novinare danas u 12 sati u zgradi Vlade Republike Srbije.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.