NIJE RAT, VEĆ DROGA! Otkriven je pravi uzrok Šaćirijeve selidbe sa Kosova, ovo je skandal nad skandalima! (FOTO)
Foto: Starsport©

SRAMOTA!

NIJE RAT, VEĆ DROGA! Otkriven je pravi uzrok Šaćirijeve selidbe sa Kosova, ovo je skandal nad skandalima! (FOTO)

A, bitno je da on za sve loše krivi Srbe!!!

Objavljeno:

Jugoslovensko-grčka granica 1988. godine. Veče. Grčka vojska na oprezu. U jednom trenutku nailaze na četvoricu Albanaca sa Kosova koji pokušavaju ilegalno da pređu granicu sa tovarom droge. Među njima su i pripadnici porodice Šaćiri iz Gnjilana.

U javnosti su dospele fotografije i izveštaj grčke vojske o privođenju pomenute četvorke u kojoj je bio i deda Đerdana Šaćirija, fudbalera Švajcarske, koji će na svet doći dve godine kasnije.

Đerdan Šaćiri
Đerdan Šaćiri foto: Starsport©

Pošto je porodičan posao bio razbijen, a pojedini članovi porodice završili iza rešetaka, njegov otac Isen Šaćiri ubrzo odlučuje da preseli porodicu u Švajcarsku i iza sebe ostavi mračnu porodičnu prošlost. Zvanična priča za sve jeste da su pobegli zbog srpskog terora, međutim, prava priča je ipak nešto drugačija.

Sam Đerdan je u više navrata pričao kako je njegova porodica morala da se iseli iz tadašnje Jugoslavije, odnosno sa Kosova i Metohije.

- Odrastao sam u vrlo siromašnoj zemlji. Nismo imali puno, a spalili su mi ujakovu kuću. Samo je naša ostala, a iz nje je sve bilo pokradeno - naveo je nedavno Šaćiri, iako je njegova porodica otišla 1991. sa Kosova i Metohije, dakle, godinama pre bilo kakvih sukoba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.