Šok i bes zbog presude Ivanoviću: Ovo je poniženje za celu Srbiju! (FOTO)

Skandalozna presuda

Šok i bes zbog presude Ivanoviću: Ovo je poniženje za celu Srbiju! (FOTO)

Supruga Olivera Ivanovića: Ovo nije kraj borbe! * Ljajić: Presuda Ivanoviću je politički motivisana! * Marko Đurić: Presuda je poniženje za celu Srbiju
Objavljeno: 18:47h

Presuda Oliveru Ivanoviću, kojom je lider Građanske inicijative osuđen na devet godina zatvora, zaprepastila je sve u Srbiji! Na pravdi boga: Oliver Ivanović dobio 9 godina zatvora! Supruga Olivera Ivanovića, Milena Ivanović Popović, rekla da je niko nije očekivao takvu presudu.

Youtube Printscreen

- Ni u snu nismo očekivali da se ovako nešto desi. Zatečeni smo i zabrinuti. Međutim, ovo nije kraj borbe, mi ćemo svoju borbu nastaviti i podnećemo žalbu na presudu. Nisu izostale ni reakcije državnog vrha Srbije. Tako je potpredsednik Vlade Rasim Ljajić izjavio da je šokiran osuđujućom presudom za lidera građanske inicijative SDP.

- Ova presuda može da ima uticaja na ukupnu atmosferu koja se stvara (na Kosovu). Logično razmišljanje svih ljudi koji su ostali na Kosovu je da, ako je ovako prošao Ivanović - borac za demokratska prava, šta da očekuju drugi građani, rekao je Ljajić. Šef vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je da presuda Oliveru Ivanoviću "nema veze ni sa pravom ni sa pravdom" i da je vreme da Beograd preispita svoje učešće u pregovorima sa Prištinom.

- Ta presuda je ujedno i politička poruka Srbiji i način da se cela država ponizi, poručio je Đurić. Reakcije na društvenim mrežama na presudu bile su burne. Izdvojili smo neke od njih:

(Marija R. Ilić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.