ZADRŽALI GA NA GRANICI ŠEST SATI! Novinara Stefan Cvetković ispitivali u vezi UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA!
Foto: Youtube printscreen

granični prelaz jarinje

ZADRŽALI GA NA GRANICI ŠEST SATI! Novinara Stefan Cvetković ispitivali u vezi UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA!

Prema njegovim rečima policija zna da je on novinar, znaju ko je, te da je novinarskim poslom išao na Kosovo, jer radi na istraživanju vezanom za smrt Olivera Ivanovića

Objavljeno: 20:54h

Novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković izjavio je da je danas na povratku sa Kosova zadržan u policijskoj stanici na prelazu Jarinje punih šest sati i da je od njega traženo da da izjavu i informacije koje su vezane za ubistvo kosovskog političara Olivera Ivanovića. Cvetković je agenciji Beta rekao da je u policijskoj stanici proveo šest sati, bez telefona i kontakta sa javnošću, da mu je oko 18.30 vraćen mobilni telefon, ali da još nije pušten. - Specijalni tužilac koji vodi istragu oko ubistva Olivera Ivanovića je tražio da dam nekakvu izjavu vezanu za neke okolnosti, ali ja sam to već ranije učinio i već sam dostavio pismeno informacije koje sam imao. Odveden sam sa Jarinja u policijsku stanicu i sada tu stojim. Nije bilo nikakvog nasilja, ljudi su korektni, ali ja i dalje ne znam razlog zašto sam lišen slobode šest sati i kada će to prestati - rekao je Cvetković. Cvetković koji se još nalazi u policijskoj stanici dodao je da niko mu nije rekao da je učinio bilo kakvo krivično delo, niti da je zadržan u svojstvu osumnjičenog.

Prema njegovim rečima policija zna da je on novinar, znaju ko je, te da je novinarskim poslom išao na Kosovo, jer radi na istraživanju vezanom za smrt Olivera Ivanovića. - Ovde se nešto drugo pominje i pitaju me za neke ljude koje ja apsolutno ne znam i koje znam isključivo iz medija i javnosti, sa kojima nemam nikakve veze niti ih poznajem. Nije mi jasno, niti postoji bilo kakav razlog za moje ovakvo dugo zadržavanje - rekao je Cvetković. Novinar Cvetković je javnosti postao poznat nakon što je osuđen na više od dve godine zatvora po prijavama funkcionera Srpske napredne stranke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.