NI TRAGA, NI GLASA: Potraga za dvojicom nestalih policajaca na Kosovu se nastavlja!
Potraga za dvojicom nestalih policajaca na Kosovu, Foto: Dragana Udovičić

Tragedija

NI TRAGA, NI GLASA: Potraga za dvojicom nestalih policajaca na Kosovu se nastavlja!

"Sa porodicom i prijateljima delimo uznemirenost i zabrinutost"

Objavljeno: 08:03h

Potraga za dvojicom pripadnika policije Kosova koji su u subotu 29. aprila vozilom sleteli sa puta i pali u ponor od oko 150 metara direktno u reku Lepenac na delu puta Kačanik - Djeneral Janković danas se nastavlja.

Ronioci Bezbednosnih snaga Kosova će, kako je najavljeno, ponovo početi pretragu sa mesta na kojem se pretpostavlja da je vozilo sletelo sa puta, dok će pretragu sa druge strane reke voditi tim koji je formirala Makedonija. Kosovska policija je navela da su uzroci nesreće i dalje nepoznati. - Veoma tužna vest o nestanku dvojice kosovskih policajaca u reci Lepenac. Delimo sa porodicom i prijateljima uznemirenost i zabrinutost u ovoj veoma teškoj fazi nade i straha za sudbinu naših policajaca - izjavio je premijer tzv. republike Kosovo Ramuš Haradinaj.

Američki ambasador na Kosovu Greg Delavi izrazio je zabrinutost i žaljenje zbog saobraćajne nesreće u kojoj su nestali policajci Maljsor Daši i Armend Trena. Za sada su pronadjene samo registarske tablice službenog vozila u kojem su se policajci nalazili, prenosi RTK. Mesto nesreće posetili su kosovski ministar unutrašnjih poslova Bejtuš Gaši, šef kancelarije kosovskog premijera Avni Arifi i vršilac dužnosti direktora Kosovske policije Naim Redža.

i

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.