PRIZNALI STE KOSOVO, OTIMATE NAM LEKARE, A NAS ĆE LEČITI BABA ŽIVANA PIJAVICAMA: Siniša Kovačević NAPAO NEMCE I NEMAČKU!
Kovačević svakodnevno komentariše na Tviteru, Foto: Dragana Udovičić

nije štedeo reči

PRIZNALI STE KOSOVO, OTIMATE NAM LEKARE, A NAS ĆE LEČITI BABA ŽIVANA PIJAVICAMA: Siniša Kovačević NAPAO NEMCE I NEMAČKU!

Kovačević je i ovog puta komentarisao društveno-političku situaciju

Objavljeno:

Dramski pisac Siniša Kovačević, koji svakodnevno komentariše što političku, što društvenu situaciju u Srbiji, i ovog puta na Tviteru se osvrnuo na dešavanja u zemlji sa posebnim osvrtom na Nemačku i Nemce.

Kovačević se dotakao Kosova, zdravstvene situacije, lekara i medicinskih sestara, Nemaca, Angele Merkel, sa velikom dozom ironije, kojom su uvek prožeti njegovi statusi.

- Nemačkoj trebaju šoferi, otme od nas. Kad nema lekara i medicinskih sestara odvede ih odavde. Mi ih školovali našim novcem, njih ne zanima. Nas će lečiti baba Živana pijavicama. Priznali su Kosovo. Otvoriće ovde fabriku našim novcem. Naši prijatelji Nemci. Naša Angela - napisao je Kovačević.

A onda su usledili komentari poput onih da svi naši problemi "počinju sa Kosovom", ali i da su "porobljeni bez ijednog metka", ali, bilo je onih koji su mu rekli da nam "pored takvih prijatelja, neprijatelji ne trebaju".

Bonus video:

Espreso intervju, Ljubiša Stojmirović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.