DA LI STE VI NORMALNI? U Zadruzi obukli VOJNIČKE UNIFORME, ZVECKAJU ORUŽJEM, je l' ovo ima neke veze s Kosovom?! (VIDEO)
Zadrugari su dobili specijalan zadatak, Foto: Printscreen, Reuter

šta se ovde dešava?

DA LI STE VI NORMALNI? U Zadruzi obukli VOJNIČKE UNIFORME, ZVECKAJU ORUŽJEM, je l' ovo ima neke veze s Kosovom?! (VIDEO)

Sinoć je na Kosovu došlo do teškog incidenta, a ni u rijalitiju "Zadruga" nije bilo ništa manje burno

Objavljeno:

Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije sinoć su uhapsili direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici i sproveli ga na ispitivanje u policijsku stanicu u Prištini, nakon čega je proteran sa Kosova.

Naime, policija Kosova je upala u prostorije Mitrovačkog dvora gde se održavao okrugli sto u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji i uhapsila Đurića. Policija je suzavcem rasterala građane okupljene ispred Mitrovačkog dvora, a suzavac je bačen i u salu Mitrovačkog dvora gde su bili okupljeni politički predstavnici Srba na Kosovu i Metohiji.

Baš negde u to vreme, učesnici rijalitija "Zadrugara" dobili su specijalan zadatak u kojem su postali vojnici, a njihovo imanje, nadomak Beograda, kasarna.

- Sad kada ste obukli uniforme, čime ste zvanično postali vojnici, neophodno je da pažljivo slušate uputstva i pravila po kojima ćete živeti u kasarni. Ujutru će vas buditi sirena i odmah nakon buđenja morate se obući, obuti vojničke čizme, namestiti i zategnuti krevet. Na zvuk koračnice ćete podizati zastavu, a general će tada pozdraviti svoje vojnike koji moraju stajati u stroju. Sada ćete birati generala. Imajte na umu da to mora neko ko će držati disciplinu, čiju ćete reč poštovati, zadrugar pred kojim ćete biti poslušni vojnici - pisalo je u pismu njihovog "Velikog šefa".

Glumica Bojana Maljević, verovatno pod utiskom događanja na Kosovu, bila je šokirana ovakvim zadatkom, pa je reagovala na društvenim mrežama i zatražila objašnjenje.

- Digresija: može li neko da mi objasni zašto u nekom rijalitiju na Pinku upravo oblače vojne uniforme, uz adekvatnu muziku? - napisala je Bojana na Tviteru.

Bonus video

KOSOVSKA MITROVICA OD JUTROS MIRNA, ALI NAPETA: Porušena barikada kod mosta na Ibru, patrole na sve strane

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.