OŠTRA POLEMIKA! JEREMIĆ: Predsednik otputovao u Njujork, vodi tajne pregovore! VUČIĆ IRONIČNO: Soroš mi je otkazao večeru u Njujorku! (FOTO)
Oštra polemika predsednika Srbije sa Vukom Jeremićem, Foto: Fonet

rat na tviteru

OŠTRA POLEMIKA! JEREMIĆ: Predsednik otputovao u Njujork, vodi tajne pregovore! VUČIĆ IRONIČNO: Soroš mi je otkazao večeru u Njujorku! (FOTO)

Nakon Jeremićevih tvrdnji, stigao odgovor predsednika Vučića

Objavljeno:

Vuk Jeremić, lider Narodne partije, na Tviteru je napisao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodi tajne pregovore o Kosovu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Naime, Jeremić je napisao da je "Vučić privatno otputovao u Njujork, o čemu javnost u Srbiji nije obaveštena", i da tajnim pregovorima s kosovskim liderima Hašimom Tačijem i Ramušom Haradinajem "nespretno pokušava da doskoči međunarodnoj zajednici i kupi dodatno vreme za sebe i svoje koalicione partnere u Prištini".

Nakon ovih Jeremićevih tvrdnji, Vučić je lideru NP odgovorio preko svog zvaničnog Tviter naloga.

Vučić je ironično napisao da je "Vuk Jeremić u pravu i da je trebalo da ima večeru u njujorškom restoranu sa porodicom Soroš, ali da su mi oni otkazali".

Ipak, odgovor na pitanje - zašto je bio u Americi - ovog puta je izostao.

Međutim, polemika nekadašnjih rivala za predsedničke izbore, nije se ovde zaustavila. Na ovaj tvit predsednika Srbije, Jeremić je odogovrio novim nizom pitanja.

"Izvinjavam se ako Vam je presela poseta Njujorku za koju ste planirali da bude tajna. Kada već pravite presedan pa direktno odgovarate: 1. Zašto ste tražili da nemate obezbeđenje predviđeno protokolom? 2. Koliko je zbog Vaše KZŠ kasnilo poletanje aviona za Njujork u subotu?" napisao je Jeremić na svom Tviter nalogu.

To be continued...

BONUS VIDEO:

Dejan Bulatović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.