Vučić najavio rešenje za pitanje Kosova! Predlog neće biti: DRAGI ALBANCI, PREPUŠTAMO VAM SVE!
Vučić u Ćirilici, Foto: Youtube printscreen

GOSTOVANJE PREDSEDNIKA u ćirilici

Vučić najavio rešenje za pitanje Kosova! Predlog neće biti: DRAGI ALBANCI, PREPUŠTAMO VAM SVE!


- Srbija ne želi Veliku Srbiju, već da sačuvaju identitet Srba. Treba nam da Srbi budu bezbedni, da mogu da sačuvaju svoje prezime - rekao je Vučić i dodao da se nada da će svet razumeti da Srbi ne mogu da sve izgube, a Albanci da sve dobiju.

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će krajem marta, najkasnije početkom aprila govoriti o predlogu o "rešenju Kosova". - Izaći ću, jer nisam bio kukavica, imaću hrabrosti da kažem šta je predlog, ali on neće biti: 'Dragi Albanci prepuštamo vam sve', on će biti kompromis. Ako neće da razgovaraju o tome, imaćemo zamrznuti konflikt - rekao je Vučić u emisiji "Ćirilica" na Televiziji "Hepi". On je dodao da Albanci odbacuju svako kompromisno rešenje i da žele Veliku Albaniju. - Srbija ne želi Veliku Srbiju, već da sačuvaju identitet Srba. Treba nam da Srbi budu bezbedni, da mogu da sačuvaju svoje prezime - rekao je Vučić i dodao da se nada da će svet razumeti da Srbi ne mogu da sve izgube, a Albanci da sve dobiju. - Mi imamo svoje interese i interese našeg naroda na Kosovu i Metohiji. O tome neću ništa da krijem, nego ću da govorim o tome sa našim narodom - kazao je Vučić i dodao da će "krajem marta, najkasnije početkom aprila govoriti o tome".

Komentarišući izjavu premijera Albanije Edija Rame da će "Albanija i Kosovo treba da imaju jednog predsednika" Albanija i zajedničku spoljnu politiku, Vučić je kazao da bi - da je on to rekao o Srbima - Srbija bila na "rubu svih dogadjaja" i da bi bila vodjena kampanja protiv Srbije u svim svetskim medijima. - Kako ćete u tim svetskih medijima voditi kampanju protiv Prištine, kada su oni sponzori njihove nezavisnosti i poltiike, a protiv nas (Srbije) hoće, šta god pitate - kazao je Vučić. - Mi Srbi moramo da razmemo da tu nema ljubavi, principa, poštuju nas više jer smo ekonomski jači i politički, zato smo danas poštovaniji, ugledniji, ali nas ne vole više ni manje. Oni imaju svoje interese, ali i mi -rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Agencije )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.