Nebojša Krstić: Vučić je najbolji nastavljač Tadićeve politike, a Toma njegova najjača opozicija! (VIDEO)

Novogodišnji espreso intervju

Nebojša Krstić: Vučić je najbolji nastavljač Tadićeve politike, a Toma njegova najjača opozicija! (VIDEO)

Zašto ga toliko mrze na Tviteru? Ko je bolji - Đinđić, Tadić ili Vučić? Zašto veruje Vučiću? Koga ne može da smisli u DS? Samo za Espreso priča nekadašnji Tadićev savetnik i "uticajni tviteraš"
Objavljeno:
Krstića Espreso
Srbija Vladi Divljanu
Šaperu, Ceci Karleuši
Kako je miljenik Beograda 80-ih iz jedne od voljenijih naših grupa postao jedan od najomraženijih srpskih tviteraša? Da li te pogađa kad te vređaju na Tviteru? Ko je ozbiljan, a ko budala na Tviteru?
Neretko i sam učestvuješ u tome. Da li bi za sebe rekao da si uticajan? Makar tviteraš. Čime je to Aleksandar Vučić kupio tvoje poverenje? Borisa Tadića
I onda ti se desi da se u mnogo čemu složiš s deklarisanim Vučićevim botovima. Šta je korisno u Vučićevoj politici? EU
Ima li nešto što mu zameraš? Tomislava Nikolića Dakle, ništa mu ne zameraš? SNS Savetovao si medijski Tadića. Da si u prilici da isto radiš Vučiću, da li bi mu savetovao da mu udarne medijske pesnice budu Pink i Informer? A da li misliš da kontroliše medijsku scenu u većoj meri nego što je Tadić to radio?
Čekaj, nikad nisi zvao urednike i tražio od njih da pišu ovo i ono? A šta ako se neko ipak ohrabri? Vratimo se na Pink i Informer. Zašto je loše po Vučića što ga upravo oni podržavaju? Misliš li da ne utiče? Da oni to rade sami?
Da li ti je poznato ime Gorana Veselinovića? Znaš li čime se on bavi? Kako se osećaš kad o sebi pročitaš: pripejd savetnik i počasni Vučićev bot? U poređenju s Tadićem, gde je Vučić superiorniji? Šta najviše zameraš Tadiću s ove vremenske distance? Da li je nevažna politička ličnost?
Zašto mu u ono vreme nisi govorio da greši u nečemu? Kad je tačno puklo između vas dvojice? DS Da li ste nekad probali da lično razrešite nesuglasice? Šta zameraš ostalim čelnicima DS? Đilasa Pajtića Ko je tu najviše zalutao u politiku?
Često se sukobljavaš nimalo biranim rečima sa Šutanovcem na Tviteru? ne može da se brani. To je A) odvratno, a B) odvratno je što mu niko od Mikijevih vajnih prijatelja ne odgovori i zaštiti ga. Ko te više nervira - Šutanovac, Borko Stefanović ili Jovo Bakić? - Heh, kako da ti kažem: nerviraju me svi. Zato što tu vidim demagogiju, besmisao, štetočinstvo. Pazi, cepa se stranka zato što si u petak izmislio da si u četvrtak postao levičar i sad izvodiš besne gliste u "odbranu radničke klase". To je sve jedna komedija. Kako će oni proći u politici je nebitno. Oni devalviraju ideju o opozicionom delovanju. Ova država hramlje jer nema opoziciju, tačnije ima gomilu neznalica i demagoga. Ima li Vučićeve odgovornosti u svemu tome? Seti se kako su prolazili ovi iz DS po tabloidima. - Provlačenje ljudi kroz medijsko blato je nešto s čim se neću složiti nikad, ali ne možeš da kažeš i da je samo to u pitanju. Pripišimo tome 30 odsto njihog neuspeha, ali sve ostalo otpada na činjenicu da oni duboko ne razumeju svoju ulogu u društvu, ne razumeju gde sede, ni zašto tu sede, ni šta je smisao DS... A ko te najviše nervira na srpskoj javnoj sceni?
Da li je primanje u Vladu Ivice Dačića bilo greška? Ratka Mladića Koštunicom Da sad vratiš vreme, da li bi nešto promenio? Da li bi izbegao neke ljude? Zoran Đinđić Da te Vučić imenuje za ministra kulture, da li bi to prihvatio?
Da se to nekim čudom desi, da li bi recimo uticao da se ponovo vrati Utisak nedelje? Olja Bećković Sad si pomenuo da voliš košarku. Rangiraj mi sledeću petorku, po kvalitetu: Milošević, Đinđić, Koštunica, Tadić, Vučić? OK, ko je najbolji? Đinđić?
Koštunica? Ostaju Đinđić, Tadić, Vučić. Dakle, Tadić ili Vučić?
Nikolić ili Šešelj? Farmi Hag Čekaj, on je tebi pozitivna istorijska ličnost? A ona izjava o tome da Đinđić živ neće ostati? Toma? Hoćeš da kažeš da Toma sve to nije? A Sloba ili Dačić?
Ko je najgroteskniji lik na srpskoj političkoj sceni?
Da li će Srbija odbraniti Kosovo u 2016? Za kraj, isključen si iz DS?
Promo
Da li bi se ponovo učlanio u DS? A u neku drugu? SNS npr? Šta Srbiju očekuje u 2016? U nastavku pogledajte snimak intervjua s Nebojšom Krstićem:
(Saša M. Stajić)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.