DEJAN STANKOVIĆ JE BOG! Prvo je obećao pomoć Srbima sa Kosova, a onda je uradio i OVO! (FOTO)
Dejan Stanković, Foto: Filip Plavčić

LJUDSKA VELIČINA

DEJAN STANKOVIĆ JE BOG! Prvo je obećao pomoć Srbima sa Kosova, a onda je uradio i OVO! (FOTO)

Ovakvi ljudi se retko rađaju...

Objavljeno:

Legendarni srpski fudbaler Dejan Stanković kaže da je srećan što je u mogućnosti da pomogne sunarodnicima na Kosovu i Metohiji i zamolio za razumevanje što ne želi javno da potencira svoje humanitarne aktivnosti.

- Hvala Bogu da mogu da pomognem - rekao je Stanković agencijama i, na pitanje kako je došlo do toga da ponudi da nabavi vozilo Centru za socijalni rad iz Prilužja, dodao da nikada ranije, pa ni sada ne bi voleo da se previše priča o tome što pomaže onima kojima je pomoć potrebna, pokazavši još jednom kakva je veličina.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pre dva dana u razgovaru sa građanima sa KiM preneo da će nekadašnji kapiten Crvene zvezde i rekorder po broju utakmica za državni tim, kao i direktor njegove firme Dragan Ruvarac nabaviti terensko vozilo za Prilužje.

Dejan Stanković
Dejan Stankovićfoto: Profimedia

Na taj problem predsedniku je ukazala Jelena Božović iz Prilužja, koja je rekla da Centar za socijalni rad funkcioniše izuzetno dobro, ali da je problem što nemaju terensko vozilo, pa sve obavljaju privatnim automobilima.

Vozilo će, kako je rekao saradnik Dejana Stankovića, u najkraćem roku, u dogovoru sa nadležnima, biti kupljeno i uručeno Centru za socijalni rad iz Prilužja.

BONUS VIDEO: Dule Savić kao Putin: Legenda Crvene zvezde se valjala u snegu

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.