Deki, svaka čast! Legenda srpskog fudbala pomaže Srbima sa Kosova!
Dejan Stanković na meču Crvena zvezda - Fenerbahče, Foto: News1/Saša Pavlić Koky

bravo!

Deki, svaka čast! Legenda srpskog fudbala pomaže Srbima sa Kosova!

- Da vam odmah rešimo taj problem, neću kasnije stići. Naš legendarni fudbaler Dejan Stanković i suvlasnik njegove firme Dragan Ruvarac hoće da vam kupe džip i to bolji do ovih što sam ja predlagao

Objavljeno:

Fudbaler Dejan Stanković i suvlasnik njegove firme Dragan Ruvarac nabaviće terensko vozilo kakvo je potrebno Centru za socijalni rad iz Prilužja, preneo je predsednik Aleksandar Vučić građanima sa KiM, sa kojima razgovara u Lapljem selu.

Grujić debitovao za Kardif i odmah demonstrirao kvalitet! Ali, ostaće žal zbog tog 38. minuta! (VIDEO)

Na taj problem predsedniku je ranije večeras ukazala Jelena Božović iz Prilužja, koja je rekla da Centar za socijalni rad funkcioniše izuzetno dobro, ali da je problem što nemaju terensko vozilo, pa sve obavljaju privatnim automobilima.

Predsednika je zanimalo koje bi im vozilo najviše odgovaralo, Lada Niva ili neko drugo, kako bi problem bio rešen, ali je na kraju dodao:

- Da vam odmah rešimo taj problem, neću kasnije stići. Naš legendarni fudbaler Dejan Stanković i suvlasnik njegove firme Dragan Ruvarac hoće da vam kupe džip i to bolji do ovih što sam ja predlagao.

BONUS VIDEO LUDA ZABAVA U MELBURNU: Nole i njegovi treneri prozivali legendarnog brazilskog tenisera!

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.