I Ramuš Haradinaj prokomentarisao je ubistvo Olivera Ivanovića
Ramuš Haradinaj i Oliver Ivanović, Foto: Fonet

Konačno

I Ramuš Haradinaj prokomentarisao je ubistvo Olivera Ivanovića

Ubistvo Olivera Ivanovića pod nejasnim i nepoznatim motivima je krivično delo i treba da se kazni! Korišćenje ove tragične situacije u svakodnevne političke svrhe, čak i za blokiranje procesa koji ima za cilj normalizaciju odnosa, protiv je logike i duha saradnje!

Objavljeno: 15:00h

Nepoznati napadači pucali su jutros u 8.30 sati na Olivera Ivanovića, dok je ulazio u prostorije stranke

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj se oglasio povodom ubistva lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda"Olivera Ivanovića. On je istakao da je ovaj čin krivično delo i da će raditi na tome da poveća bezbednost na Kosovu, ali je prokomentarisao i "korišćenje tragedije u političke svrhe".

On je na svom Fejsbuk profilu napisao sledeće:

"Ubistvo Olivera Ivanovića pod nejasnim i nepoznatim motivima je krivično delo i treba da se kazni!Korišćenje ove tragične situacije u svakodnevne političke svrhe, čak i za blokiranje procesa koji ima za cilj normalizaciju odnosa, protiv je logike i duha saradnje!

Kosovo ostaje posvećeno stvaranju sigurnog okruženja za sve svoje građane, a i snažno je posvećeno svom evroatlantskom putu.

Naše institucije će učiniti sve što je u njihovoj moći da reše ovo ubistvo i ni pod kojim uslovima neće prihvatiti kriminalne aktivnosti u političke svrhe".

Podsećamo, da je Oliver Ivanović ubijen jutros u Kosovskoj Mitrovici.

Nepoznati napadači pucali su jutros u 8.30 sati na Olivera Ivanovića, dok je ulazio u prostorije stranke. On je bez znakova života primljen u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubrzo je u bolnici u Kosovskoj Mitrovici podlegao povredama.

Na Ivanovića su pucali dok je ulazio u prostorije svoje stranke.

BONUS VIDEO:

In Memoriam Oliver Ivanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.