SLOBODAN MILOŠEVIĆ ŠOU! Stiže mjuzikl o Slobi i Miri, među glumcima i vrh SPS-a!
PREDSTAVA O SLOBODANU MILOŠEVIĆU I MIRI MARKOVIĆ, Foto: Printscreen Youtube / AP Archive

miloševići u teatru

SLOBODAN MILOŠEVIĆ ŠOU! Stiže mjuzikl o Slobi i Miri, među glumcima i vrh SPS-a!

U predstavi će se pojaviće sve značajni socijalisti tog vremena, a među njima i neki već zaboravljeni političari..

Objavljeno:

U Beogradskom Narodnom pozorištu uveliko teku pripreme za mjuzikl "Slobodan šou", o životu predsednika Slobodana Miloševića i njegove supruge Mire Marković, a premijera će biti krajem februara na Kosovu i Metohiji.

Predstavu Srpske drame Narodnog pozorišta iz Prištine sa sedištem u Gračanici režira Nenad Todorović, a rediteljka Jelena Bogavac, ovog puta je u ulozi autora teksta i songova, dok muziku piše Marko Grubić.

Odlučili smo se za ovaj projekat jer je sudbina Kosova, početak i kraj, direktno povezana sa periodom Miloševićeve vladavine, objašnjava Jelena Bogavac.

Ona dodaje da je reditelj birao žanr, dok je ona kao autor u fokus stavila dva perioda: doba šljokica devedesetih godina prošlog veka, a onda vreme hapšenja Miloševića i Haške dokumente.

U predstavi učestvuje ceo glumački ansambl iz Gračanice, mladi glumci okupljeni oko Omladinsko dramskog studija Bitef teatra i hor "Gli Srbija"

Kako Novosti saznaju, pojaviće se i sve značajne ličnosti SPS-a tog vremena, a među njima i neki već zaboravljeni političari.

"Slobodan šou" premijerno će biti izveden u Gračanici.

Pogledajte bonus video:

(VIDEO) KAD SRBI PROSLAVLJAJU MORA DA GRMI: Njegova čestitka za najradosniji hrišćanski praznik nasmejala je celu Srbiju!

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.