VULIN POLUDEO NA IZETBEGOVIĆA! On hoće sukob, njegove namere su opasne, a ZA SVE IMA PLAN!
Foto: Fonet

žestoko ga iskritikovao

VULIN POLUDEO NA IZETBEGOVIĆA! On hoće sukob, njegove namere su opasne, a ZA SVE IMA PLAN!

Ne možete da nađete potez Bakira Izetbegovića koji vodi ka miru i ka razumevanju, priča Vulin

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je večeras prokomentarisao postupak Bakira Izetbegovića.

- To nije pitanje za mene. Vi znate da ja smatram da je Bakir Izetbegović čovek koji planski, namerno radi na urušavanju Bosne i Hercegovine i na pokušaju da BiH bude potpuno nefunkcionalna zemlja i da ako je ikako moguće se posvađa i sa samom sobom, ali i sa svim zemljama u okruženju - kazao je on i dodao da je Izetbegović pokazao nepoštovanje i nepristojnost.

E OVAKO VAM IZGLEDA SVE: Izetbegović dao neočekivanu izjavu o Kosovu, a evo i kako mu je Vučić odgovorio (VIDEO)

foto: Beta

- Bakir Izetbegović je nažalost pokazao ne samo jedno ljudsko nepoštovanje i nepristojnost, nego je još jednom potvrdio da je on čovek opasnih namera, čovek iza čije politike može samo da se izrodi sukob. Ne možete da nađete potez Bakira Izetbegovića koji vodi ka miru i ka razumevanju. Mislim da Aleksandar Vučić nema sa kim da razgovara, kada je mir u pitanju, sa Bošnjačke strane u BiH - rekao je ministar vojni i dodao da građani Srbije mogu da budu ponosni na predsednika Aleksandra Vučića.

- Mislim da je njegova uzdržanost i strpljenje takva da možemo biti ponosni na njega kao predsednika. Da budemo ponosni sa kojom upornošću on stalno prelazi preko uvreda koje dolaze od Izetbegovića, preko pokušaja ubistva koji još uvek nije rasvetljen u Srebrenici. Dakle mi na Vučića možemo da budemo ponosni, ali građani BiH nemaju na koga da budu ponosni u svom rukovodstvu - zaključio je Vulin.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.