Arno Gujon: Dobijam preteće poruke od Albanaca, zabraniće mi ulazak na Kosovo!
Foto: Fonet

FRANCUSKI HUMANITARAC TVRDI

Arno Gujon: Dobijam preteće poruke od Albanaca, zabraniće mi ulazak na Kosovo!

I dok ističe da on osuđuje napade na novinare, dodaje da očekuje sada da televizija N1 osudi preteće poruke koju mu upućuju albanski mediji i Albanci sa Kosova i Metohije

Objavljeno: 16:43h

Medijska hajka protiv mene koja je započela gostovanjem na N1 televiziji nasatavlja se pretećim porukama Albanaca koje prenose albanski mediji na Kosovu.

PAMTITE KO JE PLAĆENIČKI OLOŠ KOJI SEBE ZOVE NOVINARIMA! Firer zapretio novinarki N1 zbog intervjua s Arno Gujonom!

Ovim rečima Arno Gujon, poznati francuski humanitarac i predsednik humanitarne organizacije “Solidarnost za Kosovo” u izjavi “Novostima” ističe da se se poslednjih dana oseća ugroženim jer , kako kaže, dobija preteće poruke Albanaca sa Kosova.

foto: Beta

- Hajka protiv mene se nastavlja i dovodi me u neposrednu opasnost. Jer, što je najgore, na Kosovu i Metohiji je sve moguće. A ono što smeta Albancima sa KiM i albanskim medijima koji mi upućuju pretnje jeste to što govorim o teškoj humanitarnoj situaciji u kojoj žive Srbi na Kosovu i Metohiji. Jasno je da im smeta što pomažem Srbima - kategoričan je Gujon.

Francuski humanitarac dodaje da ga uprkos tome što preživljava najviše raduje što je njegova organizacija renovirala 27 srpskih škola na KiM, izgradila brjne farme i organizovala 43 konvoja humanitarne pomoći. Što, kako kaže, kada se okrene iza sebe vidi osmehe dece sa Kosmeta koje godinama odvodi na more, kao i stare i nemoćne koje obilaze i pomažu članovi njegove organizacije.

-Zanima me šta oni koji šire hajku protiv mene vide kada se okrenu nazad, osim prazne priče. To je razlika između mene i njih - dodaje Arno koji je naglašava presrećan zbog ogromne podrške koju odbija od srpskog naroda posle hajke koju je protiv njega pokrenula televizija N1.

I dok ističe da on osuđuje napade na novinare, dodaje da očekuje sada da televizija N1 osudi preteće poruke koju mu upućuju albanski mediji i Albanci sa Kosova i Metohije.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.