PISMO BILJANE POPOVIĆ JE REPLIKA TEKSTA "ĆURUVIJA DOČEKAO BOMBE", A ZNAMO KAKO JE ON ZAVRŠIO: Oglasio se i Saša Janković!
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

da li je preterala?

PISMO BILJANE POPOVIĆ JE REPLIKA TEKSTA "ĆURUVIJA DOČEKAO BOMBE", A ZNAMO KAKO JE ON ZAVRŠIO: Oglasio se i Saša Janković!

U trenutku dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić poziva na unutrašnji dijalog o Kosovu, njegovi botovi najbrutalnije optužuju Sašu Jankovića i PSG

Objavljeno:

Biljana Ivković, državni sekretar u MUP i član predsedništva SNS napisala je za "Nedeljnik" tekst u kom je optužila Sašu Jankovića da je priznao Kosovo.

"Da li vi Saša, priznajete samoproglašeno Kosovo? Da li se zalažete za njihove interese? Obmanjujete ljude i dajete grandiozna, maglovita obećanja, perfidno se pozivajući na Ustav i Zakone, a iste flagrantno kršite!. Kako se usudjujete da pomislite, a kamoli javno kažete: "Srbiji treba da bude u interesu da oteto Kosovo udje u Interpol"? Pitate se, šta Srbija ima protiv toga da NEPRIZNATO I SAMOPROGLAŠENO KOSOVO udje u medjunarodnu policijsku organizaciju?

Znate li koliko je policijskih službenika branilo svoju nejač i grudu? Želite da hapsite svoje policajce? Penzionere? Želite da ih teroristi iz OVK uz dva lažna svedoka mogu proglasiti lažnim zločincima i staviti na poternice sveta? Želite da probudite bol časnih policajaca i njihovih porodica, raseljenih i prognanih? Želite da žive u strahu od novih progona? Želite jauk i tugu njihove dece?

foto: Beta

Saša, da li vi lobirate za nezavisno Kosovo?" - napisala je ona u autorskom tekstu.

Iz pokreta Saše Jankovića oštro su reagovali na ovo "pismo":

Pokret slobodnih građana kao skandalozno i posebno opasno ocenjuje saopštenje državne sekretarke u MUP Biljane Popović Ivković, jer njena polupismena paškvila, puna osionosti i mržnje praktično predstavlja repliku teksta “Ćuruvija dočekao bombe”.

Pošto srpska javnost veoma dobro zna kako je završio Slavko Ćuruvija, očekujemo da ovoga puta policija u kojoj je zaposlena autorka saopštenja neće biti na strani mogućih egzekutora. Posebno smo zabrinuti zbog javnog poziva na linč predsednika Pokreta Saše Jankovića, koji se proglašava “izdajnikom i lobistom nezavisnog Kosova”.

foto: Beta/Miloš Miškov

U trenutku dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić poziva na unutrašnji dijalog o Kosovu, njegovi botovi najbrutalnije optužuju Sašu Jankovića i PSG za nešto u čemu su zapravo oni učestvovali i za šta je trebalo davno da odgovaraju. Čak ni ovako zastrašujuće pretnje neće pokolebati ni Jankovića, ni Pokret, da bez straha pobede na izborima, i Srbiju oslobode od najmračnijih likova uz pomoć kojih Vučićev režim uteruje narodu strah u kosti - saopšteno je iz ovog pokreta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.