NIJE OČEKIVAO? Vučić posle konsultacija: Najviše sam iznenađen stavovima SNS! A fontana im smeta jer NE MOGU DA JOJ PRIĐU! (FOTO)
Foto: AP

KO BI REKAO?

NIJE OČEKIVAO? Vučić posle konsultacija: Najviše sam iznenađen stavovima SNS! A fontana im smeta jer NE MOGU DA JOJ PRIĐU! (FOTO)

- Nisam se dogovarao, oštri su im stavovi, oni su kao partija zaslužili da dobiju predsednika Vlade. Državni interes mora uvek da bude ispred partije - rekao je Vučić za RTS

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras, posle prvog dana konsultacija sa strankama i izbornim listama, da je bio iznenađen stavovima koje je iznela njegova Srpska napredna stranka.

– Nisam se dogovarao, oštri su im stavovi, oni su kao partija zaslužili da dobiju predsednika Vlade. Državni interes mora uvek da bude ispred partije – rekao je Vučić za RTS.

O nedolasku dve liste na današnje konsultacije rekao je:

– Svako ima pravo na svoj izbor. Ne dodvoravam se nikome. Pokazali su nepoštovanje prema državi. Danas se nisu pojavili iako godinama pričaju kako nema dijaloga.

DEBELE PARE: Dragan J. Vučićević mora da plati Jugoslavu Ćosiću 103.000!

Osvrnuo se i na ružne komentare u kojima ti isti koji nisu došli govore da prelepa fontana nije fontana jer ne mogu da joj priđu.

foto: Printscreen/Youtube/N1

Vučić je rekao da je učestvovao u tri velike pobede i da neki sa time ne mogu da se pomire.

– Nastaviću da ih slušam što se tiče državnih pitanja i da revidiram stavove koji su loši. Naučio sma nešto od Čanka, Dačića, Markovića, čede… – kaže Vučić.

Na komentare Dragana Markovića Palme da Maja Gojković nije podobna za predsednicu parlamenta jer nema dece, kazao je da on misli da je Gojković odličan predsednik parlamenta.

– Ne mislim da je zbog toga manje uspešna i manje vredna isto kao što ne mislim da sam boji od onih koji nemaju decu. Palma je bio korektan partner.

Tokom razgovora za RTS Vučić je potvrdio da je razgovarao sa Ketrin Ešton.

– Dolazak Ketrin Ešton veoma poštujem. Od nje sam mnogo naučio.

foto: Dado Đilas

Razgovarali smo o evropskim perspektivama i Srbije i celog regiona. Veoma je vredna i sposobna žena, ima gvozdenu volju i nadam se da će i ona doći 23. na inauguraciju. Doćiće i 15 šefova država, što mislim da nismo imali od 1918., a to govori o današnejm položaju, značaju i ugledu Srbije.

(Espreso.co.rs / Rts)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.