LJUDI, GDE ĆE VAM DUŠA? Samohrana majka kojoj je cela porodica ubijena na Kosovu DOBILA OTKAZ U NIS-u!
Foto: Printscreen/Google streetview

NE ZADRŽAVAJU SOCIJALNE SLUČAJEVE!

LJUDI, GDE ĆE VAM DUŠA? Samohrana majka kojoj je cela porodica ubijena na Kosovu DOBILA OTKAZ U NIS-u!

Da stvar bude još gora, Jasmina se sama brine o troje tinejdžera

Objavljeno: 16:50h

- Čak sam dobila i imejl u kom je pisalo da su me skinuli sa spiska za otkaz. Međutim, tri dana kasnije, sećam se tog trenutka kao da je juče bilo, otišla sam na bankomat da podignem platu i videla da mi je na račun uplaćena čitava otpremnina. Ostala sam u šoku - kaže Jasmina Stolić i dodaje da je to bila samo uvertira u agoniju koja je usledila.

- Otišla sam u Novi Sad, u sedište NIS-a, da razgovaram sa ljudima, da vidimkako je moguće da su mi dali otkaz uprkos tome što su mi obećavali da ga neću dobiti. Isidor Popović, zadužen za sektor maloprodaje, kazao mi je da je rešenje otkucano još u septembru, a na moju primedbu da sam dobila mejl u kom je stajalo da sam skinuta sa spiska za otkaz nije znao da odgovori. na sastanku se nije pojavila osoba koja mi je slala mejlove, a oni su mi posle toga rekli da nisu firma koja zadržava socijalne slučajeve.

Da stvar bude još gora, Jasmina je samohrana majka troje tinejdžera.

- Imam sinove od 16 i 12 godina i ćerku od 14. Ne mogu da verujem kako se ova firma ophodi i kako postupa sa samohranom majkom tri deteta, ženom kojoj je ubijena cela porodica. Njihov način rada niko ne vidi, kao da im niko ništa ne može. Meni je, posle otkaza, krenuo težak period, nigde ne mogu da nađem zaposlenje. Živimo od socijalne pomoći i mamine penzije koja je 13.000 dinara. Ne znam koliko ću još moći da izdržim ovako, bez posla, sa tri deteta i bolesnom majkom - zaključuje Jasmina.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.