ŠTO TO ČINIŠ, MRČO? U koji deo tela Federike Mogerini gleda premijer Crne Gore?
Foto: Fonetap

malo se zaneo ...

ŠTO TO ČINIŠ, MRČO? U koji deo tela Federike Mogerini gleda premijer Crne Gore?

Federika Mogerini je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju sa sastanka, a ono što je zanimljivo jeste da je sve navela predstavnike navela punim imenom, osim premijera Crne Gore kog je oslovila sa Vlada Crne Gore

Objavljeno:

Visoka predstavnica Evropske unije, Federika Mogerini, održala je neformalni sastanak sa predstavnicima balkanskih zemalja. Sastanku su prisustvovali premijer Srbije Aleksandar Vučić, mandatar za sastav nove vlade Makedonije Zoran Zaev, predsedavajući veća ministara BiH Denis Zviždić, premijer Albanije Edi Rama, premijer Kosova Isa Mustafa i premijer Crne Gore Duško Marković.

Svi prisutni su potvrdili svoju posvećenost evropskim integracijama, ali su istakli da će svim snagama zajednički raditi na boljoj saradnji u regionu.

VOJSKA NA ULICAMA MANČESTERA! Ulice zatvorene, izveštaj o "incidentu" u koledžu Traford! (FOTO) (VIDEO)

Predstavnici balkanskih zemalja su spremni da zajednički grade prijateljske odnose i da će kroz međusobno poštovanje produbiti regionalno razumevanje.

Federika Mogerini je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju sa sastanka, a ono što je zanimljivo jeste da je sve navela predstavnike navela punim imenom, osim premijera Crne Gore kog je oslovila sa Vlada Crne Gore.

Naravno, nama je još jedan detalj zapao za oko - gde li se to zagledao premijer Duško Marković? Izgleda da je našao vremena da baci pogled na visoku predstavnicu Evropske unije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.