OBRT U SLUČAJU SMRTI POZNATOG BIZNISMENA SA KOSOVA I NJEGOVE SUPRUGE: Oglasili se iz POLICIJE
Mić Tofaj i supruga, Foto: Facebook

UŽAS

OBRT U SLUČAJU SMRTI POZNATOG BIZNISMENA SA KOSOVA I NJEGOVE SUPRUGE: Oglasili se iz POLICIJE

O slučaju se oglasilo i Osnovno tužilaštvo u Peći

Objavljeno:

Kosovski biznismen Mić Tofaj i njegova supruga pronađeni su mrtvi u kući na planini Junik u opštini Dečani na Kosovu, a sumnja se da je uzrok smrti ipak struja, a ne plinska boca.

Prvobitno je saopšteno da je usled pogibije eksplodirao kanister, ali je Kosovska policija demantovala ovaj izveštaj, piše Gazetaexpres.

Portparol policije za region Peći Fadil Gaši rekao je da je njihovu smrt konstatovao lekar.

Mić Tofaj
Mić Tofajfoto: Facebook

„Smrt je konstatovao nadležni lekar. Sumnja se da je uzrok struja, nema veze sa gasnom bocom. Sumnja se da su se žrtve ugušile”, rekao je Fadil Gaši.

O slučaju se oglasilo i Osnovno tužilaštvo u Peći. Portparol ovog tužilaštva Shkodran Nikči potvrdio je da je struja jedan od tragova istrage.

Gradonačelnik Junika Ruždi Šehu reagovao je juče na tragično odvajanje od života para. On je rekao da su to bili uspešni preduzetnici, ali i ljudi ispranih vrlina. Juniku ću zauvek pamtiti kao porodicu za primer, pre svega kao ljude sa velikim ljudskim vrlinama, ali i kao uspešne preduzetnike i Junike koji su toliko doprineli opštini Juniku“, napisao je on.

Par je iza sebe ostavio sina koji ima 7 godina.

Bonus video:

06:31

SVAKA DRŽAVA IMA SVOJE KOSOVO Pešić UŽIVO iz Pariza o terorizmu: Napad se desio u mirnom kvartu! Više NIGDE NIJE BEZBEDNO

(Espreso / Telegraf / E.H/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.