UTVRDILI DA SE RADI O POGREŠNOJ OSOBI: Pušten Srbin koji je danas uhapšen na Jarinju
Jarinje, Foto: Espreso.co.rs

nastavlja se teror nad srbima

UTVRDILI DA SE RADI O POGREŠNOJ OSOBI: Pušten Srbin koji je danas uhapšen na Jarinju

Kancelarija za KiM je saopštila da je reč o kampanji sistematskog zastrašivanja i progona srpskog naroda na Kosovu i Metohiji

Objavljeno:

Slaviša Nedeljković iz Vučitrna, koji je danas uhapšen na Jarinju zbog navodnog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, pušten je odlukom tužioca u Prištini jer je utvrđeno da se radi o pogrešnoj osobi, saznaje RTS.

Slaviša Nedeljković pušten je odlukom tužioca u Prištini jer je utvrđeno da se radi o pogrešnoj osobi, i on je na putu za Kosovsku Mitrovicu, rekao je izvor blizak porodici.

Kosovska policija
Kosovska policijafoto: Nebojša Mandić

“Nedeljković je nakon hapšenja na Jarinju izveden pred tužioca ali je proverom utvrđeno da se radi o pogrešnoj osobi, tako da mu nije određivana nikakva mera”, rekao je isti izvor.

Nedeljković je uhapšen na Jarinju zbog navodnog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, saopštila je ranije danas kosovska policija.

Kancelarija za KiM je saopštila da je reč o kampanji sistematskog zastrašivanja i progona srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Bonus video:

03:21

NI PEŠACI NE MOGU DA PREĐU GRANICU JARINJE-BRNJAK: Dopisnik Kurira sa Kosova i Metohije izveštava: Blokada je još jedan problem!

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.