JEDNA OSOBA RANJENA U RUKU I NOGU, DRUGA U GRUDI: Sa Kosova prebačeni u bolnicu u Novom Pazaru
Foto: Kurir

javljeno je

JEDNA OSOBA RANJENA U RUKU I NOGU, DRUGA U GRUDI: Sa Kosova prebačeni u bolnicu u Novom Pazaru

Pojedini mediji objavili su da ukupno ima šestoro povređenih

Objavljeno:

Dve osobe ranjene kod Banjske nalaze se u opštoj bolnici u Novom Pazaru. Ovu informaciju pokušao je da potvrdi novinar Kurira Emir Ličina.

- Zvaničnu izjavu predstavnika opšte bolnice Novi Pazar još niko od medija nije uspeo da dobije, ali nezvanično su lekari potvrdili da se dve osobe nalaze u bolnici. One su transportovane sa Kosova i Metohije u opštu bolnicu i Novi Pazar. Jedna je pogođena u ruku i nogu, dok je druga upucana u predelu grudnog koša. Kako su nam rekli lekari on je u tom trenutku nosio pancir pa nije teže povređen.

01:42

JEDNA OSOBA UPUCANA U RUKU I NOGU, DRUGA U GRUDI! Prebačeni sa KIM u bolnicu u Novom Pazaru, sumnja se da IMA JOŠ POVREĐENIH

A pojedini mediji objavili su da ukupno ima šestoro povređenih:

- Jedino što smo saznali jeste da je odeljenje hirurgije na kome se nalaze povređeni trenutno zatvoreno za javnost, pa su zabranjene i posete svima onima koji se tu nalaze. Pojedini medji su objavili da se u Novopazarskoj bolnici ne nalazi dve nego šest osoba. Tu smo informaciju takođe pokušali da potvrdimo, ali lekari kažu da još ne mogu da povrde tu iinformaciju. Ono što smo takođe nezvanično saznali jeste da su povređeni van životne opasnosti i da se lekari u bolnici i dalje brinu o njma.

Bonus video: Ana Brnabić posle sastanka sa predsednikom Vučićem

01:46

Ana Brnabić posle sastanka sa predsednikom Vučićem

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.