Oliveru Ivanoviću nisu dali da glasa!
Foto: Fonet

diskriminacija

Oliveru Ivanoviću nisu dali da glasa!

Lider Građanske inicijative SDP izjavio je da mu nije omogućeno da glasa na predsedničkim izborima, iako je dobio dozvolu sudija Euleksa
Objavljeno: 22:33h

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović izjavio je da mu nije omogućeno da glasa na predsedničkim izborima, iako je dobio dozvolu sudija Euleksa.

- Zahtev za dolazak komisije su dostavili moji saradnici iz SDP još u petak, a jutros je taj zahtev i formalno dostavljen na mom biračkom mestu, rekao je Ivanović za Radio Kontakt plus.

- Odgovor koji smo dobili od člana biračkog odbora i predstavnika OEBS-a danas glasio je da nije moguće da se formira komisija za dolazak, jer su ovog puta imenovana samo tri umesto uobičajenih pet članova biračkog odbora, rekao je on.

- Razočaran sam, tim pre jer se ostvarivanje izbornog prava omogućava i ljudima koji su u zatvoru pa sam se nadao da će meni to biti omogućeno, rekao je Ivanović.

- Učešće ljudi sa KiM na izborima je važno nama jer tako potvrđujemo da smo sastavni i neotuđivi deo Srbije, ali i državi to mora biti važno jer tako pokazuje da brigu za svaki deo državne teritorije a posebno onaj koji je suština našeg nacionalnog identiteta, ocenio je Ivanović. (Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.